10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Ovan

Ovan  je dominantan, uporan i uspešan, naporan, nepodnošljiv, svadljiv, egoista. Tipičan Ovan je obično pun vitalnosti i hrabrosti. On uživa u izazovima, pa se često bavi sportom i drugim takmičarskim igrama. Oni su optimisti i retko su tužni. Imaju mnogo novih, kreativnih ideja.  Zato je za tebe pravi izazov da se okušaš u kampovanju

Bik

Voliš dom, kuću, hranu, piće, noćni život sa društvom.Karakteristično za ovaj znak jeste da ima problem sa težinom u poznim godinama, dok u mladosti si zaljubljenik u sport. Ti ne staješ dok ne ispuniš svoje standarde. Neophodno ti je istovremeno vežbanje fleksibilnosti ali i disanja. Zato je pilates pravi za tebe.

Blizanci

Biciklizam ti omogućava da pratiš svoj napredak i da se uključiš u malo prijateljsko takmičenje, bilo da je to samo kroz brojeve.Tipični Blizanac obično uživa sa drugim ljudima i voli da priča o stvarima koje ga trenutno zanimaju. Mnogi Blizanci su talentovani za pisanje, predavanja i javne nastupe. Neki su nadareni umetnici. Biciklizam će ti pomoći da razbistriš svoju glavu, a istovremeno neće biti ogroman fizički napor za tvoj organizam.

Rak

Rak je osetljiv na želudac, pluća, grudi, takođe ne sme da konzumira cigarete, i sklon je gojenju.Kad voli nekoga ili nešto što ga čini srećnim, on će biti vrlo privržen tome.Ako tražiš vežbanje koje se fokusira na unutrašnjost zajedno sa spoljašnjim izgledom joga je tvoj izbor.To je sveobuhvatno vežbanje tela koje ima neprekidan protok energije i omogućava vam da stupite u kontakt sa celim telom (i dušom ako si potpuno angažovana)

Editors choice