Ovan

Ovan  je dominantan, uporan i uspešan, naporan, nepodnošljiv, svadljiv, egoista. Tipičan Ovan je obično pun vitalnosti i hrabrosti. On uživa u izazovima, pa se često bavi sportom i drugim takmičarskim igrama. Oni su optimisti i retko su tužni. Imaju mnogo novih, kreativnih ideja.  Zato je za tebe pravi izazov da se okušaš u kampovanju

Bik

Voliš dom, kuću, hranu, piće, noćni život sa društvom.Karakteristično za ovaj znak jeste da ima problem sa težinom u poznim godinama, dok u mladosti si zaljubljenik u sport. Ti ne staješ dok ne ispuniš svoje standarde. Neophodno ti je istovremeno vežbanje fleksibilnosti ali i disanja. Zato je pilates pravi za tebe.

View this post on Instagram

Tag us in your Valentine’s Day pics! @katieaustin

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Blizanci

Biciklizam ti omogućava da pratiš svoj napredak i da se uključiš u malo prijateljsko takmičenje, bilo da je to samo kroz brojeve.Tipični Blizanac obično uživa sa drugim ljudima i voli da priča o stvarima koje ga trenutno zanimaju. Mnogi Blizanci su talentovani za pisanje, predavanja i javne nastupe. Neki su nadareni umetnici. Biciklizam će ti pomoći da razbistriš svoju glavu, a istovremeno neće biti ogroman fizički napor za tvoj organizam.

Rak

Rak je osetljiv na želudac, pluća, grudi, takođe ne sme da konzumira cigarete, i sklon je gojenju.Kad voli nekoga ili nešto što ga čini srećnim, on će biti vrlo privržen tome.Ako tražiš vežbanje koje se fokusira na unutrašnjost zajedno sa spoljašnjim izgledom joga je tvoj izbor.To je sveobuhvatno vežbanje tela koje ima neprekidan protok energije i omogućava vam da stupite u kontakt sa celim telom (i dušom ako si potpuno angažovana)

Comments