Svaki horoskopski znak uživa u drugačijem izlasku. Dok će vam na primer jedan Bik koji voli udobnost i komfor reći da mu je omiljeni izlazak večera u nekom lepom gradskom restoranu na glasu, jedna Vodolijica će vas pre izvesti na neki fast food, pa u šetnju pored reke. Lepo je znati šta drugu stranu čini srećnom i u čemu uživa, pa shodno tome i izvesti u izlazak baš po njegovom/njenom ukusu.

A sad idemo redom.

couple cute date picnic Favim.com 410711 Astrologija: Ljubavni sastanak i horoskop

Ovan

Nijedan horoskopski znak, čast izuzetka ponekog Lavića, ne voli dnevne izlaske kao Ovan. Da se razumemo malo koji Ovan će ostati ravnodušan na noćni klub prepun zgodnih cica, ali Ovan voli dan. Svom Ovnu priuštite nedeljni odlazak na derbi, ili ga pak vodite na Adu (ili bilo koje izletište nadomak grada) na odbojku i videćete ozarenost u njegovom tako dečijem i iskrenom pogledu. Kada vidite da se smeje znajte da mu je lepo. Bazeni su uvek dobar izbor, muzika, mladi ljudi, pomalo plivanja…

Ovan nema šta više da poželi, tako da znate šta vam je činiti ovog leta ukoliko želite da ugodite ovom prvom sunčanom znaku.