Za Dan zaljubljenih može biti hladno, februarsko vreme, ali ako ste pripadnik jednog od ova četiri znaka zodijaka, svakako će vam biti toplo oko srca (i vruće u krevetu). Pun mesec podstiče strasti, a planetarni raspored utiče na usklađivanje ljubavi i strasti.

Februarski pun Mesec, poznat kao snežni Mesec, osvetljavaće nebo, krećući se ka svom zenitu 16. februara. Prozračne vibracije sezone Vodolije, čini da se osećamo mirnije sa svojim osećanjima i inspirisaće nas da se emotivno izrazimo na pravi način. Romantična Venera i strastveni Mars, usklađeni su na teritoriji pragmatičnog Jarca, a ovaj uticaj osetiće svi horoskopski znaci – u našim životima osetiće se upliv stabilnosti, istrajnosti i pojačanog senzibiliteta. Komunikaciona planeta Merkur završava svoj boravak u Jarcu na Dan zaljubljenih i to je osetljiva tačka, čiji uticaj može stvoriti osećaj hitnosti – da izrazite svoje misli i podelite tajne sa svojim ljubavnicima.

Ovi znaci zodijaka će posebno osetiti i iskusiti ove zanimljive astrološke uticaje u vreme (i oko) Dana zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Ovan

Mesec se puni i pali romantične sveće u vašoj petoj kući, što znači da je vreme da prihvatite sve energije koje idu od srca do srca. Ako ste sami, to je dobar dan da se vratite na dejting scenu, u velikom stilu. Ukoliko ste u vezi, bićete inspirisani da sa partnerom oživite neke lude zamisli, priredite romantično veče i provedete kvalitetno vreme zajedno. Sa snažnim Venera-Mars aspektom, u ovom periodu vam se otvaraju i mogućnosti za napredak u karijeri, a privatno i profesionalno se mogu sa zadovoljstvom pomešati – možete uživati u benefitima povezanosti sa osobom koja svojim uticajem može da vam pomogne i da vas podrži.

Lav

Budite spremni za intenzivna osećanja i energično raspoloženje! Mesec dostiže zenit u vašem znaku i to je jedini pun mesec u godini u znaku Lava, pa ste posebno povlašćeni njegovim pozitivnim uticajem. Naći ćete način da izrazite svoja osećanja i da kreativno kanališete priliv emocionalne energije. U partnerskim odnosima koji su do sada bili na klackalici, stvarajući vam osećaj da morate da balansirate praveći ustupke, uspećete da pronađete ravnotežu bez odbacivanja svojih autentičnih delova, odnosno, moći ćete da budete ono što jeste, a da se partner zbog toga ne oseća ugroženo, ili zapostavljeno.

Comments