Dočekajte zimu spremni i ne dozvolite da vas hladno vreme i niske temperature iznenade. Ovo je period godine kada je koži potreban poseban tretman i dodatna nega, naročito ako imate visoke zahteve. Zato je Eucerin® spremio još jednu specijalnu ponudu za svoje verne potrošače koji za svoju kožu žele samo najbolje. Ne propustite izuzetnu priliku da, uz stručni savet farmaceuta, kupovinom preparata u vrednosti od preko 1.000 dinara, dobijete još jedan na poklon i na taj način kompletirate negu kože. Potrebno je samo da posetite najbližu Eucerin® partner apoteku u vreme održavanja promocije a nakon kupovine farmaceut će vam preporučiti odgovarajući preparat za vaš tip kože, koji dobijate na poklon.

Eucerin promocija Atraktivna ponuda samo u Eucerin Partner apotekama

Akcija će trajati do kraja godine, a detaljne informacije kojim danima se održava aktuelna promocija u vama najbližoj Eucerin® partner apoteci, saznaćete na Eucerin.rs sajtu u rubrici novosti.

Kupovinom Eucerin® preparata za negu lica na poklon dobijate: DermatoCLEAN Blago Mleko za čišćenje lica, DermatoCLEAN Osvežavajući tonik ili DermatoCLEAN 3u1 Micelarni fluid.
Kupovinom Eucerin® preparata za suvu kožu na poklon dobijate: Kremu za ruke sa 5% uree.
Kupovinom Eucerin® preparata za osetljivu kožu na poklon dobijate: ph5 Ulje za tuširanje ili ph5 Blagi šampon.
Kupovinom Eucerin® preparata za masnu kožu na poklon dobijate: DermoPURIFYER gel za čišćenje.
Kupovinom Eucerin® preparata za muškarce na poklon dobijate: Silver penu za brijanje.

Iskoristite ovu Eucerin® akciju kako biste osigurali maksimalne rezultate i vrhunskim medicinskim preparatima negovali svoju kožu.
Akcija traje dok traju zalihe.

Za sve dodatne informacije posetite www.eucerin.rs

Comments