Već 56 godina ovo pozorište se trudi da šansu mladim talentovanim ljudima, koji žele da svoj talenat usmere u Školi glume i govora sa najdužom tradicijom na teritoriji Beograda. Za sve ovo vreme postojanja iz pozorišta DADOV poniklo je na stotine danas eminentnih pozorišnih stvaralaca (glumaca, pisaca, reditelja, producenata). Imena koja su svoje prve pozorišne korake napravila na sceni DADOV-a obeležila su sprsku teatarsku i kinematografsku scenu.

Dobrodošli su svi osnovci i srednjoškolci koji žele da steknu brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje specifičnom glumačkom profesijom. Škola glume je odlično mesto za druženje, prva zaljubljivanja, ali i oslobađanja stidljivosti i straha.

Za audiciju je potrebno pripremiti monolog, recitaciju i imitacije.

Audicija Pozorište Dadov otvara vrata za nove članove 1 Audicija: Pozorište Dadov otvara vrata za nove članove

Časovi se održavaju vikendom u četiri grupe u zavisnosti od uzrasta. Na kraju četvoromesečnog rada škole održava se javni čas na kom polaznici imaju priliku da pokažu stečeno znanje.

Omladinsko pozorište DADOV ima dugu tradiciju i iskustvo u dramskoj edukaciji omladine. Školu glume vode eminentni stručnjaci pozorišne umetnosti koji se trude da spoje teorijsko znanje i praksu. Zakoračite dadovskim korakom u svet glume!

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom Facebook stranice pozorišta DADOV.

Comments