Dakle, evo šta nam je sve potrebno: farmerke koje su sečene do pola listova, bela rolka, haljina na preklop, zanimljivi kaput, a od aksesoara “mačkaste” naočare, kockasta torba i čizmice sa nekim originalnim printom koji će se slagati uz kaput. Sve ovo odjednom, u jednom autfitu? Da, da!

Farmerke koje su sečene do pola listova ili one dužine 7/8 su naročito moderne i popularne u poslednje vreme, a svkako će laskati tvojoj figuri. Odaberi klasičnu boju teksasa i svedeniji model kako bi lako mogla da ih kombinuješ. Jer, kombinacija će sama po sebi biti “wow”.

farmerke Autfit koji će naredne sezone nositi SVAKA devojka

Bela rolka ili bluza ili košulja, šta god voliš, neka bude malo zanimljivija – sa čipkom, vezom, karnerima… Jednostavno, sa nekim ukrasima kako bi dobila originalniji autfit.

bela bluza Autfit koji će naredne sezone nositi SVAKA devojka

E, ovde se tvoja kombinacija ne zaustavlja, jer ćeš preko obući haljinu na preklop ili slip haljinu sa tankim bretelama. Slojevito oblačenje je must have svake jesenje sezone te slobodno budi smela kada je u pitanju kombinovanje različitih komada garderobe, dezena i boja.

haljina Autfit koji će naredne sezone nositi SVAKA devojka
Comments