Zar ovo vreme nije savršeno za kombinovanje tvojih odevnih komada? Oktobar ti pruža toplije dane u kojima možeš da nosiš omiljene delove letnje garderobe ili laganu jesenju, ali i da se uveliko pripremaš za hladnje zimske dane i “uskačeš” u toplije, ušuškane jakne, čizme, šalove i kape. Mogućnost da nosiš odeću za različite sezone nemaš baš uvek, zato budi sigurna da ćeš iskoristiti ovaj period i pokazati svoju kreativnost i umeće.

Međutim, ako si sebi obezbedila nove trendi odevne komade i nisi sasvim sigurna kako da ih iskombinuješ sa omiljenim starijim, ne treba da se brineš. Čak i ako ti to polazi za rukom, ne bi bilo loše da pogledaš kako to druge devojke nose na sebi. Pronašli smo deset inspirativnih kombinacija koje ti mogu poslužiti kao primer za tvoje autfite tokom oktobra meseca, pogledaj ih i prioni na posao!

Upadljivo i svetlo

Sve što ti je potrebno je suvo vreme sa malo više Sunca i stepeni. Svaki odevni komad je vrlo atraktivan već sam po sebi, a ova kombinacija će tebe i sve druge oduševiti u potpunosti! Bela bluza sa crnim tufnama je retro detalj koji je ponovo među omiljenim, a sjajne, srebne lagane pantalone sa njom u paru asociraju na sedamdesete godine i kombinacije nošene na tadašnjim žurkama. Iskoristi i svaki lep dan da nosiš otvorenu obuću.

autfit 1 Autfiti koje ćeš želeti da nosiš tokom oktobra

Neizostavno karirano

Sve izgleda kao da ova sezona ne može da se zamisli bez nekog kariranog komada. Definitivno je to simbol jeseni! Ova karirana rolka haljina sa aktuelnim karnerima je naša nova omiljena! Zaboravi na pravilo da ih nosiš sa elegantnijom obućom, uskoči u svoje omiljene patike – osećaj se komotno i izgledaj izvanredno!

autfit 2 Autfiti koje ćeš želeti da nosiš tokom oktobra

Crno – beli svet

Kada ne znaš, ali i kada znaš šta bi želela da obučeš – uvek možeš da se odlučiš za crno – belu kombinaciju jer je ona večiti hit. Savršene kraće pantalone sa karnerima na krajevima koje izgledaju zvonasto, dugački beli kaput i plitke špicaste čizme sa primamljivim detaljima je zaista sjajan izbor. Sve to „začinjeno“ sa  crvenom tašnom i neodoljivim crvenim karminom čini dobitnu kombinaciju.

autfit 3 Autfiti koje ćeš želeti da nosiš tokom oktobra
Comments