Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Pošto u martu zima zvanično duže traje nego proleće koje nam dolazi, možda treba iskoristiti još koji hladniji dan da sa stilom iznosite sve voljene kapute, mantile i ostalu garderobu koju ćete uskoro spakovati da “prespava” do sledeće zime.

Ukoliko vas topliji dani iznenade pre nego što ste ih očekivali uvek možete na prolećnu garderobu od tanje tkanine da nonšalntno prebacite kaput. Ili da zimske pantalone i haljine ponesete bez jakne. Ako zaista topli dani ranije dođu kao što najavljuju, može se desiti da omiljene komade garderobe ni ne stignemo da nosimo. Ipak, koliko god neki dani u martu mogu biti topli zima još uvek zvanično traje. Zato ponesite vaše tople komade i uživajte.

Farmerke Autfiti koje morate ISKOPIRATI ovog meseca

Ono što može biti zanimljivo i da ujedno predstavlja zlatnu sredinu između ova dva godišnja doba jeste da pomešate i stilove i materijale, koji mogu da variraju od tvida i vune do čipke i svile. Nemojte se ustručavati da spajate naizgled nespojive odevne komade jer ćete se kroz igru i zabavu na kraju zaista doći do zanimljivih rezultata. A upravo takvi iznenadni rezultati koji vam se dopadnu mogu vas učiniti slobodnom da nastavite da da se igrate i stilizujete sebe.

Piiink Autfiti koje morate ISKOPIRATI ovog meseca

Editors choice