Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Nije ova zima bila toliko strašna i prošla je bez mnogo hladnih dana i snega – što je u isto vreme i jako tužno. Međutim, morali smo svakako da budemo ušuškani i i dalje smo, za svaki slučaj. Zraci sunca koji se jave ovih martovskih dana i te kako prijaju, ali su noći i dalje zimske i hladne i moraćemo još da pričekamo da bismo sa sebe skinuli sve te slojeve. 

Da, i zima ima svojih prednosti kada je moda u pitanju. Toliko mogućnosti za kombinovanje, prelepi i pretpopli džemperi, savršeni kaputi, duboke čizme. Imali smo mnogo materijala sa kojim smo eksperimentisali ove zime. Međutim, vreme je i da se zima završi.

Koliko god voleli zimske outfite, promena nam je svima neophodna i radujemo joj je! I zato se od zime opraštamo u velikom stilu!

Sada smo u onom periodu kada možemo da kombinujemo i zimske i prolećne komade, a to nam je definitivno omiljeni period! Pogledaj šta ti predlažemo u nastavku:

Svilena marama za kosu 

Vreme je da polako prizivamo leto! Jedan od glavnih aksesoara na plažama bio je svilena marama u toku prošlog leta. I zato je sada idealno vreme da polako počnemo da je nosimo, a videćeš kako se idealno uklapa i uz tople komade.

Laganije pantalone i  zimske jakne 

Ovu kombinaciju ćeš takođe obožavati. Lagane pantalone, koje nisi mogla da nosiš kada je bio minus, sada već možeš da pripremiš i izvadiš iz svog garderobera. Nosi ih sa zimskim jaknama i nemoj da se plašiš spajanja trendova.

View this post on Instagram

Hi NYC 👋🏻🍎

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders) on

Široki komadi i velike torbe

Koliko nam samo prija kada obučeno nešto što ne moramo stalno da proveravamo kako nam stoji, nešto u čemu ne možemo da dišemo, nešto što nas opterećuje. Koliko nam samo prijaju širi komadi. I zato ovog marta kreni da kombinuješ košulje sa širokim rukavima sa širokim nogavicama. I budi slobodna da velika torba bude deo tvog odličnog i opuštenog stila.

View this post on Instagram

CEO of wearing Nike hijab as a turban

A post shared by Maria Alia Al-Sadek (@mariaalia) on

Haljine preko pantalona 

Nije još vreme za letnje haljine i žao nam je zbog toga. Ostale su tamo negde zapakovane u ormarima iza svih ovih zimskih stvari i džempera. I verovatno nikada nisi ni pomislila da u martu možeš da prošetaš svoju omiljenu letnju haljinu, ali šta ako ti kažemo da ipak možeš. Ispod haljine obuci svoje omiljene pantalone ili famerke. 

View this post on Instagram

👗👖! #ootd 📸: @heropr #elisamarootd

A post shared by E L I S A M A R (@elisamar) on

Veliki povratak zvonarica 

Onako sporadično i prilično stidljivo zvonarice su počele da se vraćaju na sve ulice i na revije. Međutim, ovog marta, ali i narednih meseci viđaćemo ih sve više i radujemo se tome! 

Editors choice