Nije ova zima bila toliko strašna i prošla je bez mnogo hladnih dana i snega – što je u isto vreme i jako tužno. Međutim, morali smo svakako da budemo ušuškani i i dalje smo, za svaki slučaj. Zraci sunca koji se jave ovih martovskih dana i te kako prijaju, ali su noći i dalje zimske i hladne i moraćemo još da pričekamo da bismo sa sebe skinuli sve te slojeve. 

Da, i zima ima svojih prednosti kada je moda u pitanju. Toliko mogućnosti za kombinovanje, prelepi i pretpopli džemperi, savršeni kaputi, duboke čizme. Imali smo mnogo materijala sa kojim smo eksperimentisali ove zime. Međutim, vreme je i da se zima završi.

Koliko god voleli zimske outfite, promena nam je svima neophodna i radujemo joj je! I zato se od zime opraštamo u velikom stilu!

Sada smo u onom periodu kada možemo da kombinujemo i zimske i prolećne komade, a to nam je definitivno omiljeni period! Pogledaj šta ti predlažemo u nastavku:

Svilena marama za kosu 

Vreme je da polako prizivamo leto! Jedan od glavnih aksesoara na plažama bio je svilena marama u toku prošlog leta. I zato je sada idealno vreme da polako počnemo da je nosimo, a videćeš kako se idealno uklapa i uz tople komade.

Laganije pantalone i  zimske jakne 

Ovu kombinaciju ćeš takođe obožavati. Lagane pantalone, koje nisi mogla da nosiš kada je bio minus, sada već možeš da pripremiš i izvadiš iz svog garderobera. Nosi ih sa zimskim jaknama i nemoj da se plašiš spajanja trendova.

Široki komadi i velike torbe

Koliko nam samo prija kada obučeno nešto što ne moramo stalno da proveravamo kako nam stoji, nešto u čemu ne možemo da dišemo, nešto što nas opterećuje. Koliko nam samo prijaju širi komadi. I zato ovog marta kreni da kombinuješ košulje sa širokim rukavima sa širokim nogavicama. I budi slobodna da velika torba bude deo tvog odličnog i opuštenog stila.

Haljine preko pantalona 

Nije još vreme za letnje haljine i žao nam je zbog toga. Ostale su tamo negde zapakovane u ormarima iza svih ovih zimskih stvari i džempera. I verovatno nikada nisi ni pomislila da u martu možeš da prošetaš svoju omiljenu letnju haljinu, ali šta ako ti kažemo da ipak možeš. Ispod haljine obuci svoje omiljene pantalone ili famerke. 

Veliki povratak zvonarica 

Onako sporadično i prilično stidljivo zvonarice su počele da se vraćaju na sve ulice i na revije. Međutim, ovog marta, ali i narednih meseci viđaćemo ih sve više i radujemo se tome! 

Comments