Kao i uvek kada je reč o njoj, ne možemo a da Viktoriji Bekam ne damo titulu modne ikone koja iz godine u godinu služi kao primer za savršen stil koji je besprekoran, uvek u trendu, upečatljiv, a koji i uz sve to uvek najpre prati njen ukus, njenu ličnosti i odražava u stvari sve ono šta ona jeste, majka, supruga, odlična dizajnerka, jedna jaka, moćna i samostalna žena koja pripada savremenom svetu. Zato je uvek iznova i iznova možemo koristiti kao primer za sve, pa smo tako danas izdvojili kombinacije koje je nosila u poslednje vreme, a koje možeš i sama već sada da “iskopiraš” i zablistaš u njima.

S obzirom da su u trenduoversized komade i sama verovatno imaš u svom garderoberu. Poput Viktorije, iskombinuj ih zajedno, pa samo preko struka ili kukova ubaci kaiš, pojas koji će naglasiti siluetu i dati formu svemu.

viktorija 2 Autfiti Viktorije Bekam koje možeš odmah da iskopiraš

Ista ta kombinacija može da se iskoristi i u hladnijim danima, uz kaput i patike izgledaćeš ne samo odlično, već i sasvim sigurno i odvažno.

viktorija Autfiti Viktorije Bekam koje možeš odmah da iskopiraš

Koliko su široke pantalone trenutni trend i jedan od najpopularnijih odevnih komada u celom svetu, Viktorija je pokazala već mnogo puta, u stvari, poslednjih meseci skoro da samo to i pokazuje. A evo i jednog od načina na koji ih je nosila.

viktorija3 Autfiti Viktorije Bekam koje možeš odmah da iskopiraš
Comments