Da se razumemo: sve mi volimo posebne prilike, ali koliko god im se radovale, sa njima nam dolazi i naš najgori neprijatelj – pitanje šta obući! Ono što te naročito “koči” da malo kreativnije i slobodnije razmišljaš o svom autfitu jeste činjenica da je u pitanju posebna prilika i da se od tebe nešto posebno očekuje. Ali, zašto svoju posebnost ne bi pokazala upravo svojim autfitom? Izdvoji se iz mase i isprobaj nešto o čemu do sada nisi razmišljala, a što je takođe odlično da zablistaš kada ti je to neophodno. Na primer, ovi autfiti ti sigurno mogu pomoći da dobiješ neku ideju i počneš da razmišljaš u drugom pravcu.

Haljina na vezivanje je već neko vreme na “tronu” kada je reč o svečanijim toaletama, a osim u laganoj, svilankastoj formi, možeš je nositi i u pliš varijanti. Odaberi neku u svetlim, puderastim tonovima i “začini” je diskretnim aksesoarima.

1 1 Autfiti za posebne prilike o kojima do sada nisi razmišljala

Čekaj, zar zaista moramo da ti govorimo da je crna neprevaziđena klasika?! Ipak, osim male crne haljine, postoje i drugi jednako atraktivni komadi, a nama se naročito dopala kombinacija bluze sa spuštenim ramenima i midi suknja interesantnog dizajna.

2 1 Autfiti za posebne prilike o kojima do sada nisi razmišljala

Koktel haljina? Da, molim! I, gle čuda, slobodno je možeš nositi uz elegantnije ravne sandale ili baletanke. Veruj nam! (wink)

3 1 Autfiti za posebne prilike o kojima do sada nisi razmišljala
Comments