Počinje nova sezona i prolećno spremanje ormara, a tu je i večito pitanje šta treba obući i kako izgledati. Komad odeće sa kojim nema greške je svakako bezvremenski klasik – mala crna haljina. Elegantna i jednostavna, daje mnoštvo mogućnosti za kombinovanje, a uz izbor pravog parfema vaš stajling će biti upotpunjen.
Kompanija Avon i naša poznata i talentovana dizajnerka Ana Ljubinković inspirisani novim Little Black Dress Weekend parfemom organizuju nagradnu aktivaciju. Ovom prilikom vas pozivaju da budete kreativne jer pobednica osvaja ručno rađenu haljinu koju će Ana dizajnirati specijalno za vas!

home 1 Avon i Ana Ljubinković nagrađuju vašu kreativnost!
Fotografišite se u svojoj omiljenoj vikend crnoj haljini, a zatim fotografiju ukrasite posebnim stikerima i postavite je na avonbox.rs. Pozovite što veći broj prijatelja da glasaju za vašu kreaciju, jer autorka fotografije sa najviše lajkova, osvaja fenomenalni dizajnerski komad!

Ana Ljubinković, dizajnerka čiji je rad privukao pažnju slavnih dama, savetuje da treba graditi sopstveni stil i uvek biti drugačiji: „Stojim iza toga da zaista sve može da se iskombinuje ukoliko ste raspoložene da određeni look iznesete na pravi način. Zato budite kreativne i maštovite i poigrajte se sa detaljima.“

home 2 1 Avon i Ana Ljubinković nagrađuju vašu kreativnost!

Bilo da želite svakodnevni klasični look, ili se spremate za razigran vikend, ili ipak elegantnu žurku, Little Black Dress kolekcija parfema savršeno će se uklopiti uz svaku priliku, a jedinstvene mirisne note lako će vas izdvojiti od ostalih. Novi miris koji je upotpunio LBD kolekciju sačinjen je od originalne i vesele kompozicije cvetno-orijentalnih mirisnih nota, korzikanskog limuna, cveta narandže i indonežanskog pačulija koji će upotpunosti kompletirati vaš izgled.

Little Black Dress parfemi su dostupni po akcijskoj ceni od 999 dinara u Avon brošuri, koja važi od 12. aprila do 2. maja. Sve detalje o foto konkursu, kao i o ponudi parfema pronađite na sajtu.

Comments