Kompanija Avon predstavila je novu liniju šminke Avon Color, kolekciju senki, pudera, karmina, lakova, sjajeva za usne, rumenila i maskara poslednje generacije, koja će širokom paletom boja, prirodnih i romantičnih tonova, učiniti da ovog leta izgledate zavodljivo kao nikada do sada.

Zahvaljujući biserima i usavršenim pigmentima koji su korišćeni u AvonColor liniji, dame imaju na raspolaganju izuzetan spektar nijansi uz pomoć kojih će moći da izraze lični stil koji je modni imperativ današnjice. Pigmenti u ruževima iz Avon Color kolekcije stvaraju moćne i odvažne boje. Obloženi su hranljivim shea buterom, tako da usnama daju neophodnu izražajnost i mekoću koja se zadržava i nakon skidanja karmina. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina (arcticberry), antioksidantima, hranljivim materijama i omega uljima.

Obogaćena vitaminom E i uljem jojobe ova formula obezbeđuje omekšavanje i hidrataciju usana štiteći ih od štetnih sunčevih zraka zaštitnim faktorom SPF 15. Idealno rešenje za negu vaših usana tokom vrelih letnjih dana sada je u vašim rukama! Karmini iz Avon Color kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski efekat.

1312 Quad savage w pionie copy Avon Color, jer ti stvaraš lepotu!

Moderna četvrtasta pakovanja senki

U okviru Avon Color kolekcije Avon ovog leta predstavlja i nova moderna četvrtasta pakovanja rumenila i senki koji savršeno kombinuju jednostavnost i neprolaznu eleganciju. Senke za oči su dostupne u svetlucavim i hrom – metalik bojama koje su apsolutni trend ovog leta. Tu su i senke sa šljokicama, kao i uvek popularnim mat nijansama. Vaš True Color možete izabrati između 90 različitih nijansi i 4 različitih pakovanja! Zahvaljujući Avonu, paleta nijansi čistih prirodnih boja u rasponu od svakodnevnih do smelih tonova uz pomoć kojih ćete biti u mogućnosti da kreirate zavodljiv, dramatičan izgledza vrele večernje izlaske, bliža vam je nego ikad.

Nova unapređena formula koju su razvili eksperti kompanije Avon, omogućava da boja koju vidite bude i boja koju i dobijate kada je nanesete na oči, usnei lice. I što je najvažnije, postojana je tokom čitavog dana! Pastelni tonovi, neodoljive šljokice, somot efekat, dramatične nijanse… na tebi je da izabereš svoju savršenu Avon Color nijansu. Jer ti stvaraš lepotu!

Kompanija Avon, kontinuirano posvećena inovacijama već više od 125 godina, predstavila je i na našem tržištu novu Mega Effects maskaru, koju karakteriše potpuno nov pristup nanošenja maskare i predstavlja prvu pravu inovaciju u ovom segmentu još od 1950. godine.

Avon mega effect maskara otvorena Avon Color, jer ti stvaraš lepotu!

Mega Effects maskara

Eksperti kompanije Avon su shvatili da postoji potreba za unapređenim procesom nanošenja maskare, zbog čega su i uveli revolucionarne novine i napravili novi korak u istoriji industrije lepote. Prilagođavanjem dizajna maskare ljudskom oku stvoreno je novo unapređeno iskustvo korišćenja ovog proizvoda, koji je neophodan svakoj ženi koja drži do sebe. Jedinstveni, inovativni aplikator sa savitljivom drškom stvara mega volumen u samo jednom potezu. Konačno, nova zvezda je rođena!

Comments