Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Svake godine željno iščekujemo prve sunčane dane, duge šetnje pod zvezdama i ispijanje šoljica kafe pored reke. Spremno koračamo u susret radosti i novih nezaboravnih trenutaka. Melodija uličnih svirača i omamljujuća fuzija boja golicaju nam raspoloženje, dok prolećna groznica polako udara svoj zarazni ritam. Čak i u situacijama kada nam brojne svakodnevne obaveze prepreče put ka uživanju, prolećna energija je dovoljno jaka i glasna da može da dopre do svakoga od nas. Polet kojim nas sve omami razigrana tek rasanjena priroda svakog proleća tu je da nas podseti na to kako je život čudesno lep.

Avon Fleur slika 1 Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Proleće kao inspiracija mnogim kreatorima i dizajnerima, kao period kada svi izađu iz ušuškanih domova i kada prikupljamo energiju za celu godinu, zaista zaslužuje epitet najlepšeg i najradosnijeg godišnjeg doba. Došlo je vreme da bacimo stare kutije, osvežimo ormane i pomerimo u poslednje redove parfeme jakih puderastih nota kojima smo ispratili zimu. Vreme je za nove i sveže mirise, baš kako nam poručuje priroda.

Ovog proleća u ulozi vesnika je novi Avon parfem “Fleur” za dame. Razdragani mirisni buket i posebna simfonija sočne marakuje, ružinih latica i veselog plavog irisa uneće prolećnu svežinu u tvoju svakodnevicu. Marakuja, simbol strasti zavodljivog mirisa, povešće te na dalek put u Latinsku Ameriku i razbuktati plamen ljubavi. Plavi iris, kao motiv sanjarenja i mašte, začiniće ovo čulno putovanje pravom dozom avanture i uzbuđenja.

Avon Fleur slika 2 Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Avon “Fleur” namenjen je svim ženama koje su smele, nežne i umeju da se raduju životu. Proleće je period kada priroda slavi život i zato nam je tolika inspiracija. Lagane i osvežavajuće cvetne note novog Avon parfema obaviće te pravim duhom proleća gde god da se nalaziš. Započni svoj dan dobrom energijom i mirisom koji osvaja!

Editors choice