Svake godine željno iščekujemo prve sunčane dane, duge šetnje pod zvezdama i ispijanje šoljica kafe pored reke. Spremno koračamo u susret radosti i novih nezaboravnih trenutaka. Melodija uličnih svirača i omamljujuća fuzija boja golicaju nam raspoloženje, dok prolećna groznica polako udara svoj zarazni ritam. Čak i u situacijama kada nam brojne svakodnevne obaveze prepreče put ka uživanju, prolećna energija je dovoljno jaka i glasna da može da dopre do svakoga od nas. Polet kojim nas sve omami razigrana tek rasanjena priroda svakog proleća tu je da nas podseti na to kako je život čudesno lep.

Avon Fleur slika 1 Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Proleće kao inspiracija mnogim kreatorima i dizajnerima, kao period kada svi izađu iz ušuškanih domova i kada prikupljamo energiju za celu godinu, zaista zaslužuje epitet najlepšeg i najradosnijeg godišnjeg doba. Došlo je vreme da bacimo stare kutije, osvežimo ormane i pomerimo u poslednje redove parfeme jakih puderastih nota kojima smo ispratili zimu. Vreme je za nove i sveže mirise, baš kako nam poručuje priroda.

Ovog proleća u ulozi vesnika je novi Avon parfem “Fleur” za dame. Razdragani mirisni buket i posebna simfonija sočne marakuje, ružinih latica i veselog plavog irisa uneće prolećnu svežinu u tvoju svakodnevicu. Marakuja, simbol strasti zavodljivog mirisa, povešće te na dalek put u Latinsku Ameriku i razbuktati plamen ljubavi. Plavi iris, kao motiv sanjarenja i mašte, začiniće ovo čulno putovanje pravom dozom avanture i uzbuđenja.

Avon Fleur slika 2 Avon Fleur: Novi vesnik proleća

Avon “Fleur” namenjen je svim ženama koje su smele, nežne i umeju da se raduju životu. Proleće je period kada priroda slavi život i zato nam je tolika inspiracija. Lagane i osvežavajuće cvetne note novog Avon parfema obaviće te pravim duhom proleća gde god da se nalaziš. Započni svoj dan dobrom energijom i mirisom koji osvaja!

Comments