Predstavljamo vam revoluciju u kozmetologiji – Active seed kompleks sa ekstraktom semena koje je nezamenljiv izvor dragocenih hranljivih materija. Zahvaljujući potpuno novoj Avon Nutra Effects liniji za negu kože, sada možete da otkrijete koliko snažan efekat čia seme, seme rajske ptice i seme nara imaju na kožu.

Nova Nutra Effects linija za negu kože bazirana je na Avonovom otkriću godine –Active seed kompleksu, koji predstavlja kombinaciju ekstrakta čia semena, semena nara i semena cveta rajske ptice, sa dragocenim antioksidansima i vitaminima. Inovativna formula, dizajnirana je tako da prodire u slojeve kože na nekoliko nivoa, trenutno i vidljivo delujući na površinu kože i dubinski jačajući njenu vitalnost i strukturu tokom vremena.

Nutra Effects kolekciju čini 6 linija – Hidratacija, Balans, Blistavost, Anti-aging 35+, Intenzivna linija protiv bora 45+ i linija za čišćenje. Svaka žena, nezavisno od godina i tipa kože, može da pronađe pravu liniju za sebe i oseti snagu ekstrakta semena transformisanog u blistav i zdrav ten.

Lansiranje Nutra Effects linije Tajna lepe kože   moćno seme iz prirode

Linije za hidrataciju i matiranje bazirane su na ekstraktu moćnog čia semena, dobro čuvanoj tajni drevnih civilizacija Azteka i Maja. Kreme linije za hidrataciju zahvaljujući mogućnosti čia semena da upije 12 puta više vode od sopstvene težine pružaju i do 24h dubinske hidratacije! Balans linija sa ekstraktom čia semena konačno će rešiti problem žena sa mešovitom kožom – dok minerali matiraju masnije delove kože, čia je istovremeno hidrira i sprečava neželjeno isušivanje.

Comments