Kompanija Avon ponovo je otišla korak dalje kako bi ženama širom sveta pomogla da usavrše svoje veštine zavođenja. Ako želiš da tvoje oči budu u centru pažnje na prvim zracima prolećnog sunca, neka tvoj izbor bude Avon Aero Volume maskara.

Nova maskara kompanije Avon poseduje najlaganiju formulu za volumen sa revolucionarnom kombinacijom avio i “zero gravity” tehnologije. Njena specijalna formula sadrži paperjasta, šupljikava vlakna koja prave wow efekat, a fenomenalna četkica u obliku zvezde podići će vaše trepavice i ravnomerno ih naneti, bez mrlja i neravnina. Ova maskara pruža neverovatan volumen bez osećaja težine i održava trepavice podignutim tokom celog dana, bez stvaranja neprivlačnih grudvica koje su ti stvarale toliko problema.

Aero Volume maskara Fotografija 01 Avon: Trepavice koje prkose gravitaciji

Irina Šajk, zanosna manekenka, zna da tradicionalne formule za povećanje volumena često ne ispunjavaju očekivanja žena. Zato je ova zanosna brineta odlučila da se prepusti čarima nove Avon maskare, koja omogućava maksimalno upadljiv izgled koji ispunjava obećanja.

Često izgovorena rečenica mnogih žena “Samo sam stavila maskaru” uz Avon Aero Volume dobija pravi smisao. Tako lagana maskara da ćeš zaboraviti da je imaš!

Aero Volume maskara Fotografija 05 Avon: Trepavice koje prkose gravitaciji

Svaka moderna i poslovna žena zna da je maskara pravi imperativ lakog i brzog šminkanja, koji trenutno osvežava izgled i naglašava prirodne atribute vašeg lica. Nemaš dovoljno vremena ili nisi raspoložena za tešku šminku? Previše si umorna za šminkanje, a kasniš na posao? Maskara je kec u rukavu svake spretne žene, koja zna male tajne isticanja svoje prirodne lepote. A kako bi bilo kada bi postojala maskara koja bi tvoje trepavice načinila tako laganim i bujnim i to samo jednim potezom četkice? Spremi se, jer polećemo uz pomoć Aero Volume maskare i njene svemirske tehnologije!

Comments