Negovana koža je osnova svake istinske lepote, a kompanija Avon donosi proizvode koji transformišu tvoju svakodnevicu.

Zamisli da započinješ dan sa Anew Skin Renewal Power kremom koja sadrži moćne saveznike Protinol™ i niacinamid. Ova kombinacija ubrzava obnovu kolagena i ćelija, čineći tvoju kožu čvrstom, hidriranom i blistavom. Dok koračaš sa osmehom na licu, znaš da je tvoja koža zaštićena i revitalizovana.

Anew renewal cream 7 Avonovi favoriti za savršen prolećni dan

Pre nego što napustiš kuću, posežeš za Hydramatic Shine ružem. Ovaj ruž je prava revolucija u svetu lepote – spaja luksuznu boju i intenzivan sjaj sa hidrantnim hijaluronskim jezgrom koje neguje usne. Bez obzira na nijansu koju izabereš, tvoje usne su besprekorno glatke i primamljivo sjajne, spremne za svaki izazov dana.

Hydramatic Shine 8 Avonovi favoriti za savršen prolećni dan

Kao završni dodir tvoje dnevne rutine, tu je Far Away Beyond the Moon parfem. Njegove sveže i slatke note noćnog cveta prepliću se sa bogatim mirisima sandalovine i divlje trešnje, stvarajući savršeni spoj floralnog i orijentalnog mirisa. Sa samo par kapi ovog parfema, zračićeš misterioznošću i privlačiti poglede, baš poput Meseca.

FarAwayBeyondTheMoon 6 Avonovi favoriti za savršen prolećni dan

Oseti transformaciju svoje lepote sa Avon proizvodima koji stižu direktno na adresu. Poruči online na sajtu www.avon.rs već danas i prigrli svoju snagu, negovanu kožu i zanosni miris!

Comments