Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/2

Da li se sećaš onog uzbuđenja koje si osećala kao osnovac pred prvi dan nove školske godine? Ili možda sa koliko si pažnje birala autfit koji ćeš nositi 1. septembra, kao srednjoškolka? Složićeš se, taj stajling jeste uvek bio od ključne važnosti! Utoliko više, ako si znala da ćeš konačno, posle dva i po meseca odmora, videti onog slatkog tipa iz četvrtog tri!

Iako možda ne krećeš ponovo u školske klupe, to ne znači da ti klasičan back to school stajling ne može poslužiti kao inspiracija za autfit koji bez problema možeš nositi i na poslu, fakultetu ili u izlasku sa drugaricama. Najbolje od svega je što su komadi koje ti predlažemo ovom #OutfitInspo prilikom, i zasebno vrlo trendi te ćeš moći da ih kombinuješ i nosiš tokom cele jeseni! Zato, svesku u ruke i hvataj beleške!

4 5 Back to school autfit koji totalno možeš da nosiš iako si odrasla!

Naravno, suknja sa faltama je osnova svakog klasičnog school girl look-a, jer ovaj modni komad će jednostavno uvek biti povezan i asociran sa školom i školskim uniformama. Međutim, suknje sa faltama su u poslednjih nekoliko modnih sezona doživele veliki comeback, usled činjenice da su ih dizajneri vratili na modne piste.

Viđali smo maksi modele, modele srednje dužine, suknje sa faltama u metalik nijansama, printovima i mnogim drugim bojama… Suknja koju biramo ovog puta, jeste klasična crna suknja brenda Reserved, ali ono što nas je apsolutno oduševilo – dolazi sa tregerima!

2 7 Back to school autfit koji totalno možeš da nosiš iako si odrasla!

Sa belom košuljom nikad ne možeš pogrešiti! Međutim, izaberi model koji ima moderne detalje – poput ovog crno belog printa na samo jednoj strani košulje, kako bi postigla klasičnu eleganciju sa dozom urbanog cool vajba! Pritom, ova Reserved košulja odlično će ići i uz skinny jeans!

Editors choice