1/2

Da li se sećaš onog uzbuđenja koje si osećala kao osnovac pred prvi dan nove školske godine? Ili možda sa koliko si pažnje birala autfit koji ćeš nositi 1. septembra, kao srednjoškolka? Složićeš se, taj stajling jeste uvek bio od ključne važnosti! Utoliko više, ako si znala da ćeš konačno, posle dva i po meseca odmora, videti onog slatkog tipa iz četvrtog tri!

Iako možda ne krećeš ponovo u školske klupe, to ne znači da ti klasičan back to school stajling ne može poslužiti kao inspiracija za autfit koji bez problema možeš nositi i na poslu, fakultetu ili u izlasku sa drugaricama. Najbolje od svega je što su komadi koje ti predlažemo ovom #OutfitInspo prilikom, i zasebno vrlo trendi te ćeš moći da ih kombinuješ i nosiš tokom cele jeseni! Zato, svesku u ruke i hvataj beleške!

4 5 Back to school autfit koji totalno možeš da nosiš iako si odrasla!

Naravno, suknja sa faltama je osnova svakog klasičnog school girl look-a, jer ovaj modni komad će jednostavno uvek biti povezan i asociran sa školom i školskim uniformama. Međutim, suknje sa faltama su u poslednjih nekoliko modnih sezona doživele veliki comeback, usled činjenice da su ih dizajneri vratili na modne piste.

Viđali smo maksi modele, modele srednje dužine, suknje sa faltama u metalik nijansama, printovima i mnogim drugim bojama… Suknja koju biramo ovog puta, jeste klasična crna suknja brenda Reserved, ali ono što nas je apsolutno oduševilo – dolazi sa tregerima!

2 7 Back to school autfit koji totalno možeš da nosiš iako si odrasla!

Sa belom košuljom nikad ne možeš pogrešiti! Međutim, izaberi model koji ima moderne detalje – poput ovog crno belog printa na samo jednoj strani košulje, kako bi postigla klasičnu eleganciju sa dozom urbanog cool vajba! Pritom, ova Reserved košulja odlično će ići i uz skinny jeans!