Pre nego što i zvanično zakoračimo u 2019. godinu, trebalo bi da se podsetimo trendova koji su već neko vreme unazad na samom vrhu liste naših modnih prioriteta zbog čega se predviđa da će nas isti pratiti i u novoj godini. Za početak, to je svakako beg od svega što je napadno, prenaglašeno, što “bode oči” i budi oprečna osećanja da li je to uopšte kul ili je samo pokušaj da se privuče pažnja, ali ne na onaj dobar način. Iako se čini da nam kič preti sa svih strana, polako ali sigurno se vraćamo klasici i minimalističkom stilu i tu zapravo i želimo da ostanemo. Jednostavne forme, svedene boje i pre svega klasičan dizajn nešto je što se ceni, a u tom pogledu slobodno možemo da kažemo da su nam glavna inspiracija Skandinavke koje su se naročito u poslednje vreme istakle svojim stilom i istančanim osećajem za modu.

Crna, bež i bela će i dalje biti vodeće, bez obzira na to da li je u pitanju svakodnevni, ležerni autfit ili kombinacija za veče, što će biti pravo osveženje u odnosu na eksploziju boja koja se desila kako na modnim pistama, tako i na ulicama. Naravno, sve prema ličnom ukusu! A kada je reč o omiljenim aksesoarima, to će i dalje biti patike za koje smo već navikle da su naši verni pratioci u baš svakoj prilici – čak i kada bismo išle na crveni tepih!

Zato, kada sve ove trendove spojimo u jedan, dobijamo modele patika sa kojima ćemo samouvereno koračati u 2019. godini!

Nike Air Force 1 LV8 Utility

Nike Air Force 1 model patika je sinonim za klasiku, a kako je reč o trenutno najpoznatijim i najpopularnijim patikama, sasvim je sigurno da će ostati upamćene u modnoj istoriji za sva vremena. Dizajnirane su još 1982. godine i bile su prve košarkaške patike sa Nike Air tehnologijom. Danas su naravno mnogo više od toga, a pre svega svojevrsni potpis svih onih koji vole udobnost, jednostavnost i dobar stil, bez obzira na povod. Posle oko 35 godina postojanja, ima više od 2000 Air Force 1 verzija!

Nike Air Force 1 LV8 Utility predstavljaju kombinaciju Nike-ovih klasičnih karakteristika kombinovanih sa čistim i savremenim dizajnom. Crne ili bele patike od vrhunske kože pravi su izbor za sve one koji traže nešto jedinstveno, ali ipak lako uklopivo sa svim odevnim kombinacijama. Trenerka i duks ili farmerke i košulja – ovaj model patika će upotpuniti svaki stil, kako tvoj, tako i njegov.

nike 1 #musthave modeli patika za proleće 2019. nike 2 #musthave modeli patika za proleće 2019.
Comments