Na nedavno održanom koncertu u Londonu članovi ove grupe, koja je žarila i palila tokom devedesetih godina prošlog veka, najavili su da će uskoro ponovo nastupati u punom sastavu. Brajan (Brian Littrell), Nik (Nick Carter), Ej Džej (A.J. McLean) i Haui (Howie Dorough) puni ushićenja u isto vreme su izgovorili da se u bend vraća peti član, Kevin Ričardson (Kevin Richardson), a publika je reagovala vriskom.

Bend već ima planiranu zajedničku turneju sa još jednim tinejdž bendom koji je harao devedesetih godina – New Kids on the Block, a uskoro će izdati album i krenuti na promotivnu svetsku turneju.

foto Backstreet Boys ponovo na okupu

Čuvena petorka ponovo zajedno

Prošla svetska turneja, kada su nastupali kao četvorka, nije baš nešto bila uspešna, nadamo se da će im Kevinov povratak pomoći da privuku desetine hiljada tinejdžera, kao što su to nekada činili u vreme najvećih hitova, poput “I’ll Never Break Your Heart”, “Everybody” i “As Long As You Love Me”.

Na vrhuncu slave bili su 1999. godine, albumom “Millenium”, a nedugo zatim grupa se raspala, tačnije 2002. godine. Tri godine kasnije izbacuju povratnički album “Never Gone”, a od 2006. nastupaju kao kvartet, jer je Kevin rešio da prekine muzičku karijeru.

Podsetimo se kako je to nekada zvučalo, kada smo kao klinke bile ludo zaljubljene u ove “dečake” i uživale u hitovima poput ovog:


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

 

Comments