Baletanke – ili ih obožavate ili ne. Ono što je sigurno je to da ste ih viđali na internetu u poslednje vreme, jer su influenserke potpuno opsednute njima. Baletanke su bile u zaboravu sve do pre nekoliko meseci, jer smo se posvetili cipelama sa platformama i štiklama. Ali, sada je došlo vreme da poslednje tople dane ove jeseni iskoristimo i da nosimo baletanke!

Kad pomislite na baletanke, veorvatno pomislite na obuću koja je namenjena deci, jer, iskreno, pojedine izgledaju baš dečje. Međutim, sve zavisi od vas i od toga kako ih uklopite. Baletanke su, u suštini, jedan izrazito ženstven komad odeće, a kako sada kombinujemo ženstvene elemente sa nešto edgy komadima – znamo da možemo da kreiramo super autfite!

Evo kako da nosiš baletanke ove jeseni

Štikle zamenite baletankama

Kreirajte potpuno classy autfit koji planirate da nosite na posao, znate već, dobre tamne pantalone, one u kojima se osećate kao prava boss lady, basic košulja koja je uvek savršen izbor i, kad pomislite da obujete cipele, obujte baletanke. Pogledajte kako dobro izgleda ovaj autfit! Preko košulje nabacite svoj omiljeni džemper ili se odlučite za dobar jesenji trench coat!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lydia Tomlinson (@lydiajanetomlinson)

Potpuno casual

Matilda Djerf, naravno, postavlja pravila casual oblačenja. Baletanke smo, lično, po prvi put i videli na njenom profilu. Ona je jedna od influenserki koje zaista ne forsiraju određene trendove, već se uvek odluči za nešto što izgleda kao statement piece. Takav je slučaj i sa baletankama! Matilda ih je ukombinovala sa vintage farmerkama i basic belom majicom i kreirala autfit koji je savršen za svaku vrstu dnevnih aktivnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Pročitajte i ovo: Sweater Weather – džemperi koji će biti popularni ove jeseni

All white everything

Možda smo malo zakasnili za ovaj autfit jer su, ipak, visoke temperature prošle. Međutim, uvek preko ovakvih kombinacija možete da nabacite džemper ili kaput! Ukombinujte svoje omiljene bele lanene pantalone ili šorts sa basic majicama ili košuljama i na taj način će čitav autfit biti povezan baletankama. Najbolje je da se odlučite za jednobojne baletanke kako biste mogli da ih nosite uz sve!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Melissa A. R (@mimiarr)

Girly & edgy

Da, o ovome smo vam pričali! Baletanke kao takve su, ponekad, previše ženstven komad, zbog čega uvek možete da ih ukombinujete uz edgy detalj. Kao što vidite, Matilda Djerf je to uradila tako što je tamne farmerke uklopila sa baletankama u boji, u njenom slučaju crvenim baletankama, i kožnom bajkerskom jaknom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Baletanke uz čarape

Ako ste jedna od onih osoba koja ne može da podnese kad čarape vire iz sandala ili baletanki, verujte – i mi smo. Ali, onda smo videli koliko kul, zapravo, izgleda kad se uklope čarape i baletanke. Naravno, potrebno je da se kreira kontrast kao što su bele čarape i crne baletanke. Za ovu kombinaciju savršen izbor je mini-suknja kako bi se čarape videle!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SYD * ੈ✩‧₊ (@sydneybmichelle)

Pročitajte i ovo: Najaktuelniji trend ove jeseni – prugasti džemperi

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Milica Antić

Comments