Balkan Art Fashion Event je modno-umetnička manifestacija, nastala sa idejom da promoviše i pruži šansu talentovanim pojedincima da na jedan sebi svojstven način prikažu široj publici svoju kreativno-umetničku viziju.

BAFE je višednevna manifestacija na kojoj se na dnevnom nivou održava najmanje 10 modnih revija koje prikazuju kolekcije dizajnera i tematske revije. BAFE se održava već 10 godina za redom u prolećnom i zimskom izdanju.

feed program 02 18. put pred publikom: Posetite modno umetničku manifestaciju Balkan Art Fashion Event feed program 03 18. put pred publikom: Posetite modno umetničku manifestaciju Balkan Art Fashion Event

Događaji u organizaciji ove umetničke manifestacije su povod za okupljanje umetnika iz više branši, koji dobijaju priliku da rade u struci i da stečena znanja primene u praksi. BAFE je otvoren za sve inovatore koji žele da se uključe u organizaciju ovog, na našim prostorima, jedinstvenog događaja.

Najveće i najzahtevnije izdanje do sada okuplja  na jednom mestu preko 50 modnih kreativaca koji će svojom zrelošću, uz temu društvene odgovornosti, predstaviti svoje stvaralaštvo.

feed program 04 18. put pred publikom: Posetite modno umetničku manifestaciju Balkan Art Fashion Event feed program 05 18. put pred publikom: Posetite modno umetničku manifestaciju Balkan Art Fashion Event

Izdanje će imati aktivističku notu te će sa udruženjem “Heroine” kroz umetnost prikazati borbu protiv nasilja nad ženama. Uz pomoć javnih lićnosti skrenuće pažnju svim ženama, žrtvama nasilja da NISU SAME.

Balkan Art Fashion Event je zakazan za četvrtak, 6. juna 2024. godine od 18.30č, Žorža Klemansoa 37, Hangar – Stage 3.

Comments