Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Barbara Milisent Roberts (Barbara Millicent Roberts) i Ken Karson (Ken Carson) su u vezi još od 1961. godine. Sve nas je iznenadio njihov raskid 2004. Francuska fotografkinja Beatris Deginje (Béatrice de Guigné) je autorka fotografija i priče o venčanju Barbi i Kena. Za portal “Rock’n’Roll Bride”, Beatris je izjavila: “Barbi i Ken su se venčali u zamku Faraway. Mlada je nosila haljinu kupljenu u “The Fairy Godmother” prodavnici i cipele iz butika “Cinderella”. Mladoženjino odelo je iz kolekcije “The Prince Charming Emporium”. Par se upoznao pre više od pedeset godina (da, znam da izgledaju mlado!). Barbi je bila umorna od čekanja i pitala je Kena da se venčaju.”

Kenovi najbolji prijatelji i Barbikine najbolje prijateljice su prisustvovale venčanju. Pomagali su im oko oblačenja i frizure. Nakon svečanog obeda, gosti su se okupili za stolom, a kasnije su i zaplesali na podijumu.

Simpatičan i kreativan – nema sumnje da je ovakav set fotografija nasmejao ljude širom sveta. Ovu ideju Beatris je imala još prošle godine, ali nije mogla da pronađe savršene modele. U njenu bajku uklopili su se Barbi i Ken. Uživajte u fotografijama.

BK 0131 Barbie and Ken Got Married! BK 0691 Barbie and Ken Got Married! BK 0811 Barbie and Ken Got Married! BK 0901 Barbie and Ken Got Married! BK 114 Barbie and Ken Got Married! BK 134 Barbie and Ken Got Married! BK 156 Barbie and Ken Got Married! BK 199 Barbie and Ken Got Married! BK 271 Barbie and Ken Got Married!
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice