Matelova najpoznatija dama, Barbie lutka, u saradnji sa brendom Coach dobila je fantastičan aksesoar. U pitanju je prelepa mini verzija crvene Coach tašne koja košta $100. Poređenja radi, takva tašna u normalnoj veličini, za devojke, košta oko $400. Ukoliko uzmemo u obzir veličinu jedne i druge tašne, prva je neuporedivo skuplja.

slika18.jpg8 Barbie ima skuplju tašnu od tebe

Barbie lutka u Coach kaputu, džemperu, suknji i sa modnim dodatkom – tašnom

Coach tašna za Barbie lutku je pravljena od istih materijala kao i ona u normalnoj veličini. Pravljena je ručno od materijala kao što su koža, metal i veoma fin konac. Rese, kopča i pločica sa logom brenda su identični kao i na takvoj tašni normalne veličine. Dakle, vodilo se računa i o najmanjem detalju.

slika23.jpg3 Barbie ima skuplju tašnu od tebe

Svaki komad garderobe na ovoj lutki je brenda Coach

Ova Barbika na sebi ima i minijaturan Coach kaput kariranog dezena, prugasti džemper i suknju od antilopa.

slika33.jpg3 Barbie ima skuplju tašnu od tebe

Neverovatna Coach crvena tašna

Coach tašna nije prvi brendiran aksesoar ove male plastične dame. Za nju su radili: Calvin Klein, Oscar de la Renta, Christian Dior, Ralph Lauren, Versace, Cynthia Rowley, Donna Karan, Nicole Miller, Christian Louboutin, Vera Wang i mnogi drugi.

slika42.jpg2 Barbie ima skuplju tašnu od tebe

Barbie lutka je lutka koja diktira modne trendove već više od pola veka

Izvor fotografija: yahoo.com, coach.com


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments