Pranje kose je večita strategija, a treći dan nakon pranja kose je noćna mora svih žena. Nekako se uvek pogodi da baš tog dana treba negde da odemo, a nemamo uvek vremena i mogućnosti da operemo kosu. Zato je uvek idealno da taj treći iskoristite za vezivanje kose u visoke punđe i repove. U poslednje vreme, trend Barbie ponytail sve češće postaje izbor poznatih ličnosti, a bilo je i krajnje vreme da ova dobro poznata frizura doživi makeover. Počelo je sve od Ariane Grande, koja već duže vreme svoju kosu nosi podignutu visoko u rep.

S obzirom na to da Margo Robbie i Greta Gerwig trenutno rade na snimanju filma Barbie, ima smisla što je pink estetika ponovo postala popularna. Originalna Barbie je imala podignutu kosu u rep, dok su joj šiške bile sklonjene u jednu stranu, baš onakva frizura kakvu možemo videti kod Ariane Grande.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Josh Liu (@thejoshliu)

U pitanju je frizura koja odgovara baš svim tipovima kose i oblicima lica, možete je uklopiti uz casual autfit, ali se savršeno slaže i sa elegantnim kombinacijama, zbog čega su poznate ličnosti kao što su J. Lo i Hailey Bieber počele da vezuju svoju kosu u Barbie ponytail.

Prava Barbie frizura

Kada znate da sutra vašu kosu morate oprati – ona je tad, zapravo, savršene teksture za Barbie ponytail. Ako vam je razdeljak na sredini kad vam je kosa puštena, možete je tako i pokupiti, ili češljem pomerite razdeljak u stranu, tako da sa jedne strane ostane više kose. Šiške zakačite kako vam ne bi smetale, zatim ostatak kose očešljajte unazad i zavežite u visok rep. Skinite šnalu sa šiški i očešljajte ih, a zatim ih zakačite ukosnicom uz teme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Laura Polko (@laurapolko)

Ako ne želite da se razdeljak uopšte vidi, onda kompletnu kosu začešljate unazad, zatim je pokupite u visok rep. Jedino što vam je za ovu frizuru potrebno je četka kojom ćete začešljati kosu i jaka gubica kako vam rep posle nekog vremena ne bi spao. Nakon što sakupite kosu, naprskajte manju količinu laka i prođite dlanovima preko površine kose kako biste je dodatno zagladili.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DIDI-STONE (@didistone)

Jenny From the Block je svoju verziju Barbie ponytail frizure nosila mnogo pre nego što je frizura postala trend. Ako je vaša kosa ošišana na ravno ili stepenasto tako da je između stepena mala razlika – morate probati ovu verziju Barbie ponytail. Poprskajte šampon za suvo pranje kose, sačekajte 30-ak sekundi i dobro istresite kosu. Zatim, prstima prođite da biste bili sigurni da pri korenu nije ostao beličasti prah od šampona. Zatim, uvijte kosu ka spolja. To možete učiniti velikim figarom ili stajlerom. Nanesite lak za kosu i polako četkom sakupljajte kosu u visok rep. Kada je zavežete, ponovo naprskajte lak. Ukoliko vaša kosa ima mnogo bebi dlačica koje rastu oko lica, uzmite četkicu za zube koju ne koristite, naprskajte lak na kosu na nju i očešljajte njom dlačice kako bi frizura izgledala što urednije, baš kao kod Jennifer Lopez.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chris Appleton (@chrisappleton1)

Comments