Logo 1 1 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Logo 1 1 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

batiste articles bg 3 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Svaka žena poznaje osećaj samopouzdanja koji donosi savršeno čista i mirisna kosa – puna volumena, blistava, dok je koža glave zdrava i osvežena. Uz takvu kosu, žena je spremna da osvoji svet.

Ipak, u dinamičnom ritmu modernog života, redovno pranje kose može predstavljati pravi izazov. Između brojnih obaveza, putovanja, vežbanja i društvenih aktivnosti, ponekad je teško izdvojiti vreme za detaljno pranje kose. U takvim trenucima, suvi šampon postaje veran saveznik svake žene, omogućavajući joj da održi svoju frizuru besprekorno svežom i negovanom. Uz pomoć suvog šampona, kosa izgleda i miriše sveže, i to za samo nekoliko minuta.

Dovoljno je nekoliko brzih poteza – instant upijanje viška masnoće sa vlasišta i pramenova, i kosa je vidno osvežena i puna volumena – bez sušenja i dodatnog stilizovanja. Bilo da je kosa kovrdžava, ravna, kratka ili duga, suvi šampon pruža neophodnu svežinu i negu između dva pranja.

homepage hero Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Batiste suvi šampon - uvek uz vas, gde god da ste

Tokom putovanja, suvi šampon postaje verni saputnik u održavanju frizure. Kompaktno pakovanje se lako uklapa u svaku torbu, pružajući mogućnost brzog osveženja u bilo kom trenutku. Bilo da je u pitanju duže putovanje avionom, kampovanje u prirodi ili festival pod otvorenim nebom, suvi šampon omogućava da kosa uvek izgleda sveže i negovano, bez potrebe za vodom i feniranjem.

Batiste suvi šampon: Inovativna formula za sve tipove kose

Inovativna formulacija Batiste šampona nežno i efikasno uklanja višak masnoće sa vlasišta, ostavljajući kosu čistom, mirisnom i punom volumena, bez isušivanja. Bez obzira da li vam je potrebno osveženje ujutru, pre važnog sastanka ili večernjeg izlaska, Batiste pruža negu kakvu zaslužujete.

homepage hero Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Savršena kosa u samo 4 koraka

Postizanje izgleda tek oprane kose je jednostavno uz Batiste. Dovoljno je da sledite 4 koraka: promućkati, podeliti kosu u pramenove, naprskati na koren i nežno umasirati. Nakon toga, raščešljajte i stilizujte je po želji, a rezultat će biti čista, bujna i negovana kosa.

1 5 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka
2 3 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka
3 3 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka
4 2 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Batiste suvi šampon za brinete - Specijalno kreiran sa smeđom kosom

Namenjen brinetama, Batiste suvi šampon za brinete nudi idealno rešenje za osveženje frizure između dva pranja. Jednostavnim pritiskom na sprej, ovaj šampon revitalizuje kosu, uklanjajući višak masnoće i ostavljajući je bujnom i negovanom

Zahvaljujući diskretnoj boji koju ispušta, ovaj šampon ujednačava smeđe nijanse i vešto prikriva sede izrastke kod farbane kose, omogućavajući brinetama da zadrže savršen izgled kose u svakom trenutku. Bez potrebe za vodom, ovaj šampon istog trena transformiše izgled vaše kose. Sa Batiste suvim šamponom za brinete, frizura će uvek izgledati kao da ste upravo izašli iz salona, bez obzira na to koliko je vremena prošlo od poslednjeg pranja.

Medium JPG Batiste HOC Relaunch Renders 200ml UK  1  removebg preview Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka
Medium JPG Batiste HOC Relaunch Renders 200ml UK removebg preview Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Batiste suvi šampon za crnke - Savršena nega za izrazito tamnu kosu

Posebno formulisan imajući u vidu potrebu tamnu kosu, Batiste suvi šampon za crnke pruža izvanrednu negu između pranja. Brz i jednostavan za upotrebu, oživljava kosu jednim potezom, uklanjajući višak masnoće i ostavljajući je besprekorno čistom i punom volumena.

Diskretna boja koju ovaj šampon ispušta savršeno se stapa sa tamnim nijansama, ujednačavajući boju kose i prikrivajući neželjen izrastak. U trenu transformiše vašu kosu, pružajući joj neophodan sjaj, svežinu i negovanost, bez ijedne kapi vode. Uz Batiste suvi šampon za crnke, vaša tamna kosa će uvek izgledati blistavo i očaravajuće, čak i kada nemate vremena za detaljno pranje i stilizovanje.

Medium JPG Batiste HOC Relaunch Renders 200ml UK removebg preview Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Batiste Original - sveža nega za sve tipove kose

Originalna formula Batiste suvog šampona, sa osvežavajućim mirisom limuna i cveća, donosi čistu kosu tokom celog dana – omogućavajući slobodu da se iskoristi svaki trenutak i zablista u svakoj prilici.

Revolucija u nezi kose - Batiste suvi šamponi

Batiste suvi šamponi, kao višestruko nagrađivani proizvodi, postavljaju nove standarde u nezi kose. Dokazuju da nije potrebno praviti kompromise između savršenog izgleda i ispunjenog života. Uz Batiste, moguće je imati oba – negovanu kosu i slobodu da se osvoji svet, na sopstveni način. Jer savremene žene zaslužuju najbolje, a Batiste to pruža – beskompromisno.

Original 200ml removebg preview Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka
Logo 2 1 Kako da održite frizuru svežom u samo 4 jednostavna koraka

Više informacija o Batiste suvim šamponima saznajte na Instagram stranici.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X