Koreanska naučnica Hujang Li kreirala je formule nege po starim koreanskim medicinskim znanjima, uz pomoć nove tehnologije. Francuska je formulama dodala dodir luksuza u teksturama i vizuelnom identitetu kroz rad Ketlin Bereni. Tako je nastao francuski brend s koreanskim formulama: Erborian.

Proslavila ih je BB krema, koju nazivaju i prirodnim “fotošopom”.

1 BB krema o kojoj svi govore!

BB krema sa žen-šenom

Erborian BB krema je postala kultna BB krema u Evropi, zahvaljujući “bebi tenu” koji ostavlja na koži kada se nanese.

Ženšen joj daje moć antiage kreme.

Dobri pigmenti u odličnoj podolozi daju baršunastu završnicu i efekat “bebine kože”

Ujednačava boju tena.

Štiti od UV zračenja (SPF 25).

Krema je pogodna za sve tipove kože ima dve boje i prilagođava se boji tena

BB creme BB krema o kojoj svi govore!

Vaša koža, samo lepša, sa CC kremom

Posle uspeha Erborian BB kreme, formulisane su još dve kreme zadužene za negu i ujednačavanje tena: BB Eye, i CC Creme.

Erborian BB Eye Touche Parfaite 3-in-1 “briše” tamne kolutove oko očiju, daje sjaj zoni oka, i neguje nežnu kožu. Svež i odmoran izgled očiju.

Erborian CC Creme HD– da, u pitanju je “high definition” krema za savršen izgled kože, ultra fine teksture, sa “Color Control” pigmentima  poslednje generacije, koji detektuju ton kože i prilagođavaju mu se, uz ujednačavanje i osveženje tena. Sa CC kremom koža deluje prirodno, bez pudera, ali mnogo savršenije. Vaša koža, samo lepša!

bb i cc BB krema o kojoj svi govore!

ŽenŠen star 6 godina

Glavna biljka koreanske farmakopeje, moćni žen-šen koren poznat je po energetskim svojstvima. Blagodet za kožu, ovaj koren sadrži barem 200 aktivnih sastojaka poznatih kao “ženšenoidi”, koji pomađžu mikrocirkulaciju, poznati su kao prirodni stimulatori klagena, imaju efekat na zagetnutost i sjaj kože.

Erborian koristi biljku staru šest godina koja sadrži svo bogatstvo aktivnih sastojaka i ima naučni patent na nekoliko aktivnih sastojaka iz koreanskog ženšena.

Ženšen BB krema o kojoj svi govore!

Eliksir mladosti iz Koreje

Elixir Au Ginseng je serum sa ženšenom visoke koncentracije, prava “kupka mladosti” za vašu kožu. Patentirana formula sa mikronizovanom emulizijom ima bogat sastav, i laku teksturu, za brzu regeneraciju kože ujutro i uveče. “Mikronizovana emulzija” je sto puta lakša od običnih emulzija, pa omogućava brže prodiranje aktivnih satojaka i visoku koncentraciju esencijalnih ulja.

Ginseng Royal je jedinstvene formule za duboku regeneraciju, sa lakom teksturom, bogata  regenerativnim sastojcima iz ženšena starog šest godina. Tekstura vrhunskte tehnologije omogućava brzo prodiranje svih aktivnih satojaka.

Ginseng Infusion Night bori se protiv umora na vašem licu. Visoka koncentracija koreanskih biljaka za dugovečnost, i hranljiva tekstura, tokom noći ubrzava cirkulaciju i predaje koži vitalne susptance za regeneraciju.

Ginseng1 BB krema o kojoj svi govore!

Sveća za masažu uživanja.

Masažna sveća za telo jedinstven je proizvod koda nas. Upaljena, ona se rastvara u toplo masažno ulje za revitalizujuću masažu. Erborian sveća za masažu sadrži sladak citrusni miris koreanske voćke yuza, nalik na limun, sa visokom koncentracijom vitamina C.

Zapalite sveću, sačekajte da se malo ulja otopi. Ugasite sveću, sipajte toplo ulje u ruke, i nanesite blagom masažom na telo.

Možete li poželeti lepši zimski ritual nege?

Svece BB krema o kojoj svi govore!

Proizvode Erborian u Srbiji prodaje ekskluzivno parfimerija Metropoliten u Beogradu.

02 BB krema o kojoj svi govore!

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments