244267415 449602529795367 7125085035899283498 n Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

Da li ste i vi jedna od onih osoba koja svoj dan ne može da zamisli bez jutarnje šoljice espresa, zatim espresa sa kolegama na poslu, i na kraju dana možda još jednog “za poneti” ili espresa sa prijateljicama? Ne brinite, i mi smo. Baš zato što znamo kako je biti coffee addict koji uživa u svemu, od ukusa espresa, posebnih nota koje nam svaka sorta kafe donosi pa sve do njenog neodoljivog mirisa, istražili smo koji je to najbolji espreso koji se može naći kod nas – a koji čak možemo da napravimo i u svom domu. I našli smo ga!

BeanZ Cafe je brend koji veruje u iskustvo isprobavanja i upoznavanja kafe, i zato nam nudi veliki izbor zrna različitih aroma. U njihovoj ponudi nalaze se single origin kafe Eduardo, Ramesh i Luiz Alberto, a svaka od njih potiče sa različitog podneblja i odlikuje je specifičan, autentičan ukus. Bilo da ste ljubitelji citrusnih, slatkih, čokoladnih, začinskih ili intenzivih nota – u BeanZ Cafe espresu ćete garantovano pronaći savršenog kafe-partnera, baš po svom ukusu. I znate šta su još bolje vesti?

Tokom dvonedeljne BeanZ Cafe Black Friday akcije, koja će trajati od 22. novembra do 6. decembra, uz kupovinu paketa kafe od 510 g do 1700 g možete ostvariti čak 20% popusta na Tunbow kućni aparat za espreso!

IMG 1199 Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

Ako ste sanjali da sveže mlevenu kafu vrhunskog kvaliteta (u kakvoj uživate u kafićima) pijete iz toplote svog doma – sada je prava prilika da sebi tu želju ostvarite. Tunbow aparat za espresso obezbediće vam da brzo i lako napravite espreso savršenog ukusa, u kojem ćete osetiti svaku notu samlevenog zrna. Ovaj aparat možete kupiti uz opciju mesečne pretplate i otplatiti ga „na rate“ – koje su uz popust od 20% manje za čak 380 dinara, uz total popust od preko 9000 dinara.

Čekajte, čekajte, pa to znači da u okviru svog budžeta koji inače trošimo na espreso iz kafića zapravo možemo da dobijemo ne samo vrhunske sorte kafe već i aparat koji nosimo kući? Sign us up!

I ako ste mislili da dobre vesti ovde staju, varate se. BeanZ Cafe je povodom Black Friday akcije za vas pripremio i poklone iznenađenja, ali nećemo vam ih ovom prilikom otkriti – kako biste osetili ono detinje uzbuđenje dobijanja poklona. A ako niste sigurni za koji tip espresa da se odlučite pri odabiru mesečne pretplate uz koju, ne zaboravite, dobijate i aparat za espreso – u nastavku vam otkrivamo pomalo o svakoj vrsti kafe koju vam BeanZ Cafe nudi.

Eduardo

Eduardo Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

Eduardo

Kafa Eduardo nastaje na porodičnoj plaži već šestu generaciju zaredom, u specifičnoj mikroklimi u Nikaragvi, na visini između 1100 i 1200 metara. Članovi porodice koja je proizvodi su svoje tajne gajenja kafe prenosili sa kolena na koleno – a njihova tradicija je da ovu kafu ostavljaju da se suši na tlu, na nikaragvanskom suncu, zahvaljujući kojem ona razvija snažan ukus sa notama crne čokolade i sušenog voća.

Ramesh

Plantaže Ramesh kafe nalaze se u Indiji, u senci bujnog drveća. Zahvaljujući Monsunima i jedinstvenom sastavu zemljišta na kojem raste, ova kafa sazreva lagano – što doprinosi izuzetno niskoj kiselosti i zaokruženom, balansiranom telu. 100% Robusta, Ramesh kafa nosi note začina, orašastih plodova i crne čokolade.

Luiz Alberto

Luiz Alberto Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

Luiz Alberto

Luiz Alberto kafa raste u bujnoj, zelenoj brazilskoj prašumi, koja je poznata po jednom od najplodnijih zemljišta na svetu! Ona se u srcu ove šume gaji već 200 godina, na 1000 ili više metara nadmorske visine. Zrno Luiz Alberto kafe je 100% Arabika, sorte Žuti burbon – koje za razliku od klasičnih arabika zrna odlikuje intenzivna, žuta boja ploda, koja ovu sortu čini jednom od najkvalitetnijih i najpopularnijih na svetu. Odlikuju je neodoljiva aroma tamne čokolade, koja se spaja sa slatkoćom karamele sa orašastim notama pečenog badema. 

Ako ste veći ljubitelji blendova, u BeanZ Cafe ponudi čekaju vas jedinstveni espreso blenovi No. 1 i No. 2, nastali spojem različitih vrta arabica i robusta kafe.

No. 1

Blend No. 1 jedinstveni je spoj zrna koja potiču iz Afrike (Ugande i Etiopije) i Južne Amerike (Kolumbije). U pitanju su vrste visokokvalitetnih arabike koja rastu u idealnim vremenskim uslovima na 2000 metara nadmorske visine, zahvaljujući kojima je espreso kreiran od njih savršeno kremast, blago kiselkast, sa ukusom čokolade i citrusnom aromom. 

Blend1 Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

No. 1

No. 2

Blend 2 Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

No. 2

Blend No. 2 je savršen izbor za one koji uživaju u mešavini ukusa robusta i arabica zrna. 70% No. 2 blenda čine odabrana zrna arabike iz Južne Amerike i Afrike (Kolumbije, Ugande i Etiopije), a ostalih 30% robusta zrna iz Azije i Afrike. Ovu kafu odlikuju specifična jačina i punoća, sa notama čokolade, grožđa i smokve. 

Sada kada znate koje sve vrste kafe čekaju na vas da ih otkrijete, vreme je da se odlučite za onu koja vas je najviše zaintrigirala i posetite BeanZ Cafe online shop – gde između 22. novembra i 6. decembra možete ostvariti 20% popusta na mesečnu pretplatu koja uključuje Tunbow aparat za espreso!

Pri prvoj porudžbini, BeanZ Cafe će vas obradovati i svojim “Welcome paketom” koji u sebi sadrži svih pet pomenutih vrsta kafe – kako biste se upoznali sa svakom od njih i otkrili koliko je zapravo bogat i raznolik svet kafe.

2 MD Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

I ne brinite, ukoliko se predomislite, ukus vam se promeni ili poželite da isprobate drugu vrstu kafe od one koju ste originalno poručili – BeanZ Cafe nudi vam opciju da tokom trajanja ugovora promenite svoju mesečnu pretplatu

Obradujte sebe i uživajte u najkvalitetnijem espressu.

3 MD Sjajna ponuda za ljubitelje espresa: Ostvarite čak 20% popusta na Tunbow aparat za espreso tokom naredne dve nedelje!

Za više informacija o aktuelnim i standardnim BeanZ Cafe ponudama posetite njihov veb-sajt i zapratite BeanZ Cafe Instagram i Facebook stranice.

Comments