Selma Hajek je jedna od najlepših žena današnjice, a osim toga je definitivno i jedna od najnegovanijih i jedna od onih žena koje iako imaju 50 i kusur – i dalje ih žele! Sve u svemu, jasno je – na Selmu Hajek bi definitivno trebalo da se ugledamo! Zato, otkrivamo ti beauty filozofiju ove zanosne glumice, a počni da je primenjuješ i sama već danas!

Beauty filozofija #1: Ne preteruj sa čišćenjem!

Selma Hajek je još kao dosta mlađa od svoje bake naučila da nikako ne treba da preteruje sa čišćenjem lica. Znaš ono pravilo o jutarnjem i večernjem čišćenju? E pa, Selma ga ne poštuje! Ona svoje lice temeljno čisti samo uveče (ako je tako, zašto bi onda ono bilo prljavo ujutru?!) pa na taj način dopušta koži da dubinski upije sve hranljive sastojke proizvoda za negu tokom noći.

Beauty filozofija #2: Manje je više!

Kada neguje svoje lice, ona ne preteruje sa količinom proizvoda. Ujutru razbudi kožu ružinom vodicom, a onda nanese omiljenu hidratantnu kremu. Uveče skida šminku kokosovim uljem, a onda ponovo nanese ružinu vodicu. Osim toga, Selma sama pravi sredstvo za čišćenje lica koje je zapravo vrlo ukusno – ovsena kaša + bademovo mleko + malo meda = meka i negovana koža!

View this post on Instagram

#summer #hair #losangeles

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Comments