#BeautyInstagram je tu da ti pomogne da se u toku nedelje inspirišeš sa najboljim mogućim lookovima poznatih ličnosti, naročito onda kada te najviše mrzi da neguješ svoju kožu kako bi bila blistava.

Make-up ne mora da ima velik faktor u tvojoj svakodnevnoj beauty rutini, iako istoj može da i doprinese. Bitno je da neguješ svoju kožu onako kako ona zaslužuje, kako bi bila čista i možda najbitnije – hidrirana. Postoji toliko načina da doprineseš svom svakodnevnom beauty looku, ali ne zaboravi da neki od najbitnijih faktora su i najednostavniji, a to su: osam sati kvalitetnog sna, zdrava ishrana i manje stresa. Sve te stvari su teške za ostvariti, ali ako se potrudiš sve možeš da postigneš.

Mi ti izdvajamo najbolje beauty lookove tvojih omiljenih poznatih ličnosti kako bi ti pomogli da svakodnevno imaš potrebnu #beautyinspo koja će te motivisati da izgledaš besprekorno.

Halsey

Pevačica Halsey se odlučila za all natural look, koji joj stoji fantastično. Malo maskare i dobro hidrirana koža su sve što joj je potrebno. Ona je takođe jako lep primer kada su u pitanju beauty marks poput pega – jer je šteta prekrivati ih gomilom pudera. Ne boj se da svoje “nepravilnosti” na licu nosiš sa osmehom, one su ono što te čine posebnom.

Alexa Demie

Glumica Alexa Demie je trenutno jedna od najaktuelnijih poznatih ličnosti u industriji lepote i nege, naročito zbog aktuelne serije EuphoriaNjen beauty look je očigledno inspirisan početkom devedesetih u kombinaciji sa grungeom, što je čini specifičnom i autentičnom.

Ashley Graham

Ashley Graham je bez konkurencije jedno od najlepših lica modne industrije. Na stranu što joj kao trudnoj ženi dolazi prirodni “glow”, minimalan make-up svakako doprinosi istom. Za ovakav look ti ne treba mnogo vremena, s obzirom da ima samo kreon, maskaru i rumenilo. Zaista mnogo lepo.

Lizzo

Jako je bitno da izabereš pravu nijansu pudera koja odgovara tvom tonu i tipu kože. Reperka Lizzo već važi za jedno od najboljih primera kako da se neguje lice, čak i kad koristiš make-up. U njenom novom Instagram postu možeš da vidiš da nije zaista potrebno mnogo da bi izgledala dobro. Kada je šminkanje u pitanju, zlatno pravilo je – less is more.

Normani

Normani se ove nedelje odlučila za pink tonove šminke, a make-up artist Mario koji je glavno i odgovorno lice za beauty rutinu Kim Kardashian-West je ovog puta bio maestro looka ove pevačice. Istakao je crte lica pevačice na najbolje moguće načine i njenom tamnom tonu kože dao lepu pink notu kroz senku za oči i rumenilo. Jednostavno i lepo.

Comments