Pa, pravila i jesu tu da bi se kršila, zar ne? Upravo zato, nešto što je do sada važilo kao pravilo i stajalo pod “obvezno” kada je reč o šminkanju i frizurama, ove sezone će se malo promeniti. Dakle, stara pravila slobodno kršite ovim novim, originalnim i tako osvežavajućim!

“Razmazana” maskara

Sasvim logično, do sada smo se toliko pažljivo trudile da nanesemo maskaru da bismo padale u očaj kada bi nam se ruka zatresla i četkica otišla gde ne treba, u pogrešnu stranu, što kao rezultat ostavlja mrlje od maskare svuda osim tamo gde treba – na trepavicama. Od sada – koga briga! Malo razmazane maskare daće vašem pogledu novu dimenziju, a uz ovaj beauty trik obezbedićete sebi onaj seksi “nemarni” look koji obara sa nogu.

maskara Beauty izgled: Ove sezone važe DRUGAČIJA pravila

Plava senka

Nosila se nekad i bila apsolutni hit. Zašto se ne bi nosila i sada, ponovo? Razbijte svoju makeup rutinu i umesto dosadašnjih neutralnih boja, daberite neku “wow” poput plave koja će odlično istaći vaše oči. Ova boja senke odlično će stajati crnkama jer će osvežiti vaš izgled, ali i plavušama, naravno, koje će lako postići izgled Barbike.

senka Beauty izgled: Ove sezone važe DRUGAČIJA pravila
Comments