Kristen Stjuart (Kristen Stewart) je mlada američka glumica. Rođena je i odrasla u Los Anđelesu. Kristen nije ni zamišljala da će postati svetski poznata glumica. Priznala je da nikada nije želela da bude u centru pažnje, a da je slava nije privlačila. Karijeru je počela kao dete, sa osam godina. Prvi put je stala pred kamere u Diznijevom projektu “Trinaesta godina” (The Thirteenth Year). Njeno ime je svetu postalo poznato ulogom Bele Svon (Bella Swan) u filmu “Sumrak” (Twilight). Kristen je prepoznatljiva po svom stavu na crvenom tepihu i zbog toga je često nazivaju buntovnikom. Od nje možemo da naučimo da je biti različit od ostalih u redu i da nas to čini izuzetnim. Ove lekcije možemo primeniti i na nas same i prihvatiti sebe onakvim kakvi jesmo.

Smokey eyes kao zaštitni znak

Kristen ćete retko videti bez ovakvog stila šminkanja na crvenom tepihu. To je, jednostavno, njen zaštitni znak. Njena šminkerka kaže da Kristen ne voli karmine jarkih boja i da joj je dovoljno da istakne oči. Ona je pronašla izgled koji odgovara njenom stilu.

SLIKA 215 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Smokey eyes za prefinjen izgled

Nega kože

Njen ten je svetao i korišćenje bronzera ne dolazi u obzir. Kristen voli svoj ten i ne pokušava da ga promeni. Posle svega, to je ono što joj je i donelo ulogu u filmu “Snežana i lovac” (Snow White and the Huntsman).

SLIKA 312 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Kada vaša koža izgleda ovako dobro, zašto biste želeli da je promenite?

Utvrdite koja vam boja najbolje stoji

Kristen najviše voli plavu boju i uvek joj se vraća. Plava boja joj ističe oči, njena kosa izgleda lepše, a koža ima predivan sjaj. Isprobajte one boje za koje smatrate da odgovaraju vašem tenu, očima i boji kose i utvrdite koja vam najbolje stoji.

SLIKA 410 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Iskoristite sve prednosti boja!

Podignite kosu

Kada kosu nosi podignutu, takva frizura uvek izgleda opušteno i jednostavno. Kristen je dokaz da ne mora uvek sve da bude na svom mestu, da i opuštena punđa može da bude elegantna.

SLIKA 510 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Isprobajte frizuru poput one koju nosi Kristen

Eksperimentišite sa bojom kose

Iako nam je Kristen poznata kao brineta, ona je boju kose često menjala. Bila je i plavuša, što je odgovaralo njenom tenu. Bila je i crnka, što je činilo da njene oči izgledaju još dublje. Ono što možemo da zaključimo jeste da promena boje kose može da promeni čitav vaš izgled ili da vas predstavi u najboljem izdanju.

SLIKA 69 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Isprobala je razne nijanse i sve joj podjednako dobro stoje

Crni lak može da izgleda dobro

Crni lak ide uz stil ove holivudske “buntovnice”. Kristen voli i tamnocrvene i plave nijanse lakova za nokte. Njeni nokti nisu ni predugački, ni prekratki, a to ih čini izuzetno sofisticiranim.

SLIKA 78 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

Ne plašite se crnog laka za nokte

Parfem!

Parfem upotpunjuje vaš celokupni izgled. Kao novo lice parfema “Florabotanica” pronašla je mirisnu notu koja odgovara njenom butnovničkom stilu.

SLIKA 86 Beauty lekcije kojima nas je naučila Kristen Stewart

I parfem može da bude vaš zaštitni znak

Izvori fotografija: allure.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

 

Comments