Olivija Vajld (Olivia Wilde) je američka glumica rođena 10. marta 1984. godine u Njujorku. Najpoznatija je po ulogama u filmovima “Tron – Legat” (Tron: Legacy) i “Preostalo vreme” (In Time). Ova prelepa glumica na crvenom tepihu uvek izgleda očaravajuće, bilo da se radi o odabiru haljine, šminke ili frizure. Kako joj to uspeva? Pogledajte beauty lekcije koje možete naučiti od ove slavne dame.

Nega lica je ključna

Nije ni čudo što Oliviju na crvenom tepihu možemo videti sa malo šminke. Sa ovako savršenim i sjajnim tenom ona dokazuje da i jednostavan izgled može biti elegantan. Pravim odabirom podloge za lice i vi ćete biti korak bliže savršenstvu.

Olivija Vajld 1 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Jednostavna i neodoljiva

Istaknite ono što najviše volite na sebi

Njene oči su zaista njen najjači adut i ona zna kako da ih na pravi način istakne. Često koristi senku u prirodnim, zemljanim tonovima, deblji sloj ajlajnera i smokey eyes. Isprobajte svaki stil šminkanja koji vam se dopada i odlučite se za onaj koji vam najviše odgovara.

Olivija Vajld 2 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Ona zna mnogo make-up trikova

Manje je više

Neke žene vole što napadniju šminku – jarki karmin na usnama, smokey eyes, rumenilo i povrh svega, veštačke trepavice. Olivija nije jedna od njih. Ako se odluči za crveni karmin, oči uvek ostavlja neutralnim. Drži se ovog pravila i na crvenom tepihu i na privatnom planu.

Olivija Vajld 3 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Ako se odlučite za upadljivi karmin, oči ostavite neutralnim

Eksperimentišite sa frizurama

Iako je u poslednje vreme viđamo sa kosom do ramena u ombré stilu, ona nije neko ko se plaši eksperimentisanja sa frizurama. Viđali smo je sa dugom i kratkom kosom, kao plavušu i sa šiškama. Olivija zna da će promena frizure istog trenutka osvežiti njen izgled.

Olivija Vajld 4 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Isprobajte razne frizure

Ako već niste, isprobajte i messy frizuru

Messy frizura može učiniti da izgledate seksepilno i zavodljivo, bez utiska da se previše trudite. Oliviji ovakva frizura odlično pristaje i ona je često nosi.

Olivija Vajld 5 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Vaša frizura ne mora u svakom trenutku izgledati savršeno

Zdrava i snažna kosa

Vodite računa i o svojoj kosi. Kosa bez volumena i sjaja može baciti senku na sve ostalo. Zbog toga je izuzetno važno da koristite proizvode namenjene isključivo vašem tipu kose.

Olivija Vajld 6 Beauty lekcije kojima nas je naučila Olivia Wilde

Ne zaboravite na negu kose

Izvor fotografija: allure.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments