Samo mi devojke najboje znamo koliko nam je važno da nam nokti budu lepi i sređeni, a neretko volimo da ih ukrasimo nekim zanimljivim, trendi šarama.

Kako su modni trendovi zavladali svim modnim i beauty sferama, tako je i manikir dobio novu formu: ono što se nosi i ono što je out!

Ipak, danas se bavimo samo lepim stvarima i poželjnim manikirima, a ako se pitate kakve biste nokte mogle napraviti za leto, stižu predlozi.

Postoje različiti stilovi, a neke devojke preteraju sa natrpavanjem svega i svačega na pločicu nokta, pa izgledaju prenapadno.

Zapamtite jedno, trudite se da vam nokti uvek budu šik, ali ne i šund. Nikako ne ići iz krajnosti u krajnost, a najbolje je inspiraciju pronaći na rukama poznatih ličnosti, modela, ali i cenjenih fašionista. U poslednje vreme moderni su lakovi u pastelnim bojama, a manikir devojke najčešće rade u jednoj boji preko celog nokta, sa tankom linijom izvučenom na vrhu ili sitnim detaljima poput cirkona ili nitni.

(Ne zaboravite: po jedna nitna na jedan prst!)

Sledi nekoliko trendi predloga koje slobodno možete podeliti sa prijateljima i ne zaboravite da ostavite u komentaru svoj omiljeni rad na noktima.

1125 Beauty lickanje: Manikir za leto 299 Beauty lickanje: Manikir za leto 389 Beauty lickanje: Manikir za leto 471 Beauty lickanje: Manikir za leto

Violeta Stojanović

Comments