Crveni tepih je uvek mesto da se pokaže apsolutno sve najbolje, a kada si zvezda na svetskom nivou, jako je malo prostora, skoro da ga i nema da ne izgledaš savršeno.

Billboard Music Awards je jedan od najvećih muzičkih događaja na godišnjem nivou, a tu naše omiljene poznate ličnosti izgledaju uvek savršeno.

Bitan faktor na crvenom tepihu osim odevne kombinacije je svakako make-up, i koliko beauty trenutak se ponese uz odevnu kombinaciju.

Mi ti donosimo neke od lepotica koje su krasile crveni tepih BBMAs. 

Taylor Swift

Taylor Swift se ove ere odlučila za eksploziju pastelnih boja. Pastelne boje su uvek super ideja, naročito kada je u pitanju šminka. Pink ruž i malo ljubičaste senke nagoveštavaju lepo crte lica ove pevačice.

Halsey

Dosta highlightera, malo bronzera i plavi ruž su dobitna kombinacija za pevačicu Halsey. Moramo priznati da je plavi ruž veoma riskantan izbor, ali nakon što je Rihanna napravila revoluciju u svetu make-upa, apsolutno je vreme da svet prigrli sve boje i koristi njihovu lepotu na najbolje moguće načine kako je to uradila ova zvezda.

Kiernana Shipka

Zvezda serije Chilling Adventures of Sabrina, Kiernana Shipka je bila jedna od najstilizovanijih zvezda na crvenom tepihu. Nežne note šminke upotpunjene sa jakom srebrnom senkom su izgledali fantastično na ovoj glumici.

Sophia Turner

Glumica Sophia Turner je prisustvovala dodeli kao podrška svom vereniku Joe Jonasu koji je u sastavu Jonas Brothers, a njen make-up je bio veoma beauty. Veoma jednostavno je maskarom istakla svoje oči i dovela svoju make-up rutinu do perfekcije.

Comments