Ukoliko još uvek niste sastavili spisak planova za ovu godinu, pogledajte naše predloge i dodajte ih vašoj listi. Ukoliko ste prethodne godine izgledali monotono, umorno, niste vodili računa o sebi, ili jednostavno niste bili zadovoljni sobom, vreme je da tokom ove godine to ispravite.

Obratite više pažnje na to šta vam poručuje vaše telo i posvetite se sebi. Izdvojili smo za vas nekoliko predloga kojih treba da se pridržavate kako biste tokom cele godine bili lepi, srećni i zadovoljni sobom.

Eksperimentišite bojama

Ukoliko mislite da je vaša dnevna šminka stvar rutine i da je monotona, isprobajte nove i drugačije boje na usnama. Svetle nijanse, tamne, neizostavna crvena ili karmin u boji kože mogu drastično promeniti vaš izgled i često ga mogu i učiniti boljim.

Slika 246 Beauty odluke za privlačan izgled 2013. godine

Ne plašite se boja

Naspavajte se

Spavanje ne deluje kao komplikovana aktivnosti, ali sigurno vam se barem jedanput dogodilo da planirate da legnete ranije i da to ne uradite. Budite odlučniji kada je odmor u pitanju i više se opuštajte.

Slika 337 Beauty odluke za privlačan izgled 2013. godine

Nenaspavanost uzrokuje depresiju i mrzovoljnost, a verujemo da to ne želite

Smejte se

Svako voli osmehe. Popravljaju raspoloženje i čine da izgledate veselo i zadovoljno. Verujemo da svako želi da bude deo društva srećne osobe.

Slika 432 Beauty odluke za privlačan izgled 2013. godine

Negovani i beli zubi čine svaki osmeh magičnim

Vodite računa o higijeni

Ovo je jedna od važnijih pravila za privlačan izgled. Čistite lice svake večeri i jutra, vodite računa o oralnoj higijeni i o higijeni uopšte. To je jedno od osnovnih beauty pravila!

Slika 523 Beauty odluke za privlačan izgled 2013. godine

Higijena je vrlo važna i ne smete ni jednog dana zaboraviti na nju

Budite organizovani

Kažu da organizovanost čini da polovina posla bude završena. Budite organizovane u svemu, na poslu, u privatnom životu, organizujte čak i sitnice, jer će vam sigurno biti lakše da se snađete i korisno ćete provoditi vreme.

tumblr m1y4rk45PU1qcxxf2o1 500 large Beauty odluke za privlačan izgled 2013. godine

Organizovanošću do bržeg završetka posla

Izvori fotografija: stylebistro.com, blogspot.com, traumhochzeit.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments