Već smo imali prilike da pogledamo kakve su toalete prošetale holivudske glumice na ceremoniji dodele SAG nagrada, a u narednom prilogu pozabavićemo se beauty rešenjima filmskih zvezda i zvezdica. Šminkeri i frizeri uglavnom su dali sve od sebe, isprativši najnovije trendove i istakavši prirodnu lepotu popularnih dama, ali videćemo i kome se to potkrala poneka greška.

Dženueri Džouns

Mlada glumica odlučila se za nesvakidašnju, pomalo rokersku frizuru i savršenu nijansu vatrenocrvenog karmina i nije pogrešila. Dženueri (January Jones) je bila pravo osveženje u moru ne tako inovativnih make up rešenja.

slika 1 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Vatrenocrveni karmin jedan je od najvećih trendova u beauty svetu

Dženifer Lorens

Crni ajlajner izvučen u čuvenu mačkastu liniju, skarletnocrveni karmin i predivni talasi na kosi učinili su Dženifer (Jennifer Lawrence) klasičnom lepoticom i pravom filmskom divom.

slika 2 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Crni ajlajner u kombinaciji sa senkom boje dima idealan je izbor za isticanje plavih očiju

Amanda Sejfrid

Lepa glumica Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried) ne odustaje od proverene frizure, te je svoju divnu, dugu kosu, po običaju, uvila sa strane u blage, ali bogate lokne. Šminku je svela na minimun, postigavši nude izgled, koji je već neko vreme u trendu. Bledoroze rumenilo, jedva primetni metalik smokey eyes i karmin, koji je tek za nijansu jači od prirodne boje usana, ipak su dali dobar efekat.

slika 3 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Njena neobična lepota ne zahteva previše šminke

Marion Kotijar

Asimetrična bob frizura, klasičan smokey eyes i svetlopink karmin učinile su Marion (Marion Cotillard) preslatkom i veoma dopadljivom.

slika 4 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Preslatka Marion Kotijar

Džesika Častejn

Žena ima prelepu boju kose, te je frizura odradila pola posla, kao i širok osmeh i dobro akcentovane oči. Šminka je prilagođena tenu i Džesika (Jessica Chastain) je igrala na nešto prirodniji izgled sa karminom u tamnoj boji maline.

slika 5 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Različite nijanse boje maline na usnama neodoljivi su trend

Džulijen Mur

Da li ova žena uopšte stari? Džulijen Mur (Julianne Moore) sa sobom nosi urođenu eleganciju, te nikada ne preteruje u doterivanju, pa je tako i ovog puta vidimo u prepoznatljivom izdanju sa blago istaknutim jagodicama i crnim ajlajnerom.

slika 6 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Lepota koja ne stari

Dženifer Garner

Dženifer (Jennifer Garner), kao i uvek, izgleda sveže i mladoliko, ali ovakva prilika zahtevala je nešto elegantniji izgled. Frizura primerenija dnevnoj varijanti u kombinaciji sa neutralnom šminkom ostavlja utisak devojke iz komšiluka. Da li je to pravi izbor za crveni tepih?

slika 7 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Uvek slatka i nasmejana Dženifer Garner

Kler Dejns

Kler (Claire Danes) ima samo 33 godine. Šta je učinilo da izgleda bar pet godina starije? Da li loše izvučene trepavice ili užasna senka, neprihvatljiva za bilo koga sa dobrim ukusom? Možda je pogrešan i izbor burgundi karmina, koji iako je apsolutni hit, njoj jednostavno ne leži? Pohvale za opušten niski rep, koji ume sasvim lepo da deluje na glam dešavanjima.

slika 8 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Karmin u boji vina je definitivno veliki trend, ali vodite računa da izaberete nijansu koja odgovara boji vašeg tena i kose

Frida Pinto

Indijska glumica Frida Pinto (Freida Pinto) u ovoj kombinaciji šminke i frizure neodoljivo podseća na sobaricu iz neke španske serije, tako da je sveopšti utisak mogao da bude daleko bolji.

slika 9 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Ovakav make up učinio je da Frida deluje nekoliko godina starije

En Hatavej

Razumem neophodnost da se radi uloge neko “reši” duge kose, ali kratka kosa toliko ruži popularnu glumicu da je morala da pronađe alternativno rešenje. Recimo neki aksesoar u kosi ili bar druga frizura? S druge strane En (Anne Hathaway) je lepo našminkana, oči su savršeno naglašene i usne joj blistaju u predivnoj crvenkastoj nijansi maline.

slika 10 Beauty Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Ruž za usne jedan je od najznačajnijih beauty proizvoda i dobro odabrana nijansa može dati na atraktivnosti celokupnom izgledu

Izvor fotografija: vogue.co.uk


Stefana Pavlović: ”Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Comments