Osim odabira toaleta, za crveni tepih treba voditi računa i o make up-u, frizuri, nakitu ali i – noktima. To je večer kada se ništa ne ostavlja slučaju, a zvijezde, kojima je pred stotinama fotografa i kamera svaki djelić na piku, i te kako moraju paziti na svoje nokte, te ih pokazati u najboljem izdanju. Događaj je vrvio damama sa sjajnim manikurama koje su uskladile sa svojim haljinama, ali i osobnošću. Bio je prisutan i Mani cam, odnosno umanjena verzija crvenog tepiha po kojem su šetali prstići, ne bi li pokazali trendove na noktima.

Zapamti, nokti su ogledalo zdravlja, a izgriženi, zanemareni i neuredni nokti rezultiraju cjelokupnom odbojnošću. Tako malo vremena i pažnje je potrebno posvetiti noktima kako bi poprimili pristojan i njegovan izgled, a mnogi ljudi ih još uvijek ne doživljavaju. Njegovani nokti su uvijek u modi.

Keti Peri (Katy Perry)

Slavna pjevačica jedna je od pobornica nude trenda koji je osvojio svijet. Lakovi boje kože još će dugo krasiti naše nokte.

slika112 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Prirodno i diskretno

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)

JLo u svemu voli pretjerivati, pa tako i kad je riječ o manikuri. Bijela baza i zlatne šljokice odabir su latino dive.

slika213 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Bling-bling

Karli Rej Džepsen (Carly Rae Jepsen)

Sve je modernije lakirati nokte u jednoj boji, ali ostaviti jedan ili dva u drugoj. Mlada Kanađanka boju je uskladila s haljinom, a kažiprste ukrasila uzorkom.

slika311 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Odskok od nepisanih pravila

Žanel Mone (Janelle Monae)

Još jedan primjer trendi manikure, u ovom slučaju s jednim različitim noktom – koji nije različit samo po boji, već i po perlicama koje ga krase.

slika413 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

S crvenim lakom nemoguće je pogriješiti

Tejlor Svift (Taylor Swift)

Jedna od rijetkih (ako ne i jedina) koja je svoje nokte lakirala sama, kod kuće. Pjevačica je prstima na umanjenom crvenom tepihu izvela pravi cat walk.

slika59 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Srebrne šljokice

Miranda Lambert (Miranda Lambert)

Plavi “dekolte” na Mirandinim noktima uspješno je obavio svoju misiju – nokti su izgledali otkačeno i efektno.

slika67 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Plavi trokutići

Keli Roland (Kelly Rowland)

Jedna od najboljih manikura na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy je ona pjevačice Keli Roland. Uskladivši dvije hit boje laka za nokte, Keli je stvorila novi hit koji će i ovo ljeto žariti i paliti.

slika76 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Metalik i nude - melem za oči

Florens Velč (Florence Welch)

Slijedeći temu svoje dinosaurom inspirirane haljine, karizmatična Florens prošetala je također metalik nokte i prstenje u obliku zmija.

slika85 Beauty Police: Grammy Awards 2013.

Bronza sa sjajem zlata


Matea Kutija je studentica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, smjer odjevno inženjerstvo. Kreativnost izražava crtanjem, pisanjem te izradbom nakita, a velika strast joj je šah. Život, kao ni mnogi, nebi mogla zamisliti bez obitelji i prijatelja.

 

Comments