Idealia BB objedinjuje najbolje iz nege kože, šminke i UV zaštite (mineralni pigmenti, kombuha i UVA/UVB filteri). Ovaj proizvod je dostupan u dve nijanse, ispitan je pod dermatološkim nadzorom i prilagođen je i osetljivoj koži.

BB kreme (Blemish Balm) su nove hibridne nege koje su i nega i šminka. Potiču iz Južne Koreje gde žene zaista teže savršenom tenu. Koristile su se za prikrivanje posledica estetskih zahvata kao što su pilinzi, laseri i ostali agresivni tretmani. Ove “svemoguće” kreme mogu da nas u trenutku učine lepšim i olakšaju nam život. Odmah su osvojile Evropljanke zbog svoje sposobnosti prekrivanja i hidratacije, zaštitnog i smirujućeg delovanja protiv nepravilnosti. BB kreme su alternativa tečnim puderima zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo postignuti kvalitet površine kože.

vichy Beauty proizvod dana: Idealia BB krema

Vichy inovacija

MAKE UP EKSPERTIZA: Površinsko delovanje protiv sivog tena

Ružičasti mineralni korektivni pigmenti za trenutno uklanjanje sivila, prekrivaju nepravilnosti, ujednačavaju ten i daju blistav izgled koži lica. Takođe, ne isušuju i i nežni su prema osetljivoj koži.

EKSPERTIZA O NEZI: Dubinsko delovanje protiv sivog tena

Kombuha – prvi aktivni sastojak za sjajniji ten koji uklanja sivilo iz svih slojeva kože. Danas znamo da je najčistiji sjaj kože sakriven duboko u dermisu. Dokazan je uticaj procesa glikacije koji dovode do “ukrućivanja” proteina, a posledično i do gubitka elastičnosti, zdravog sjaja kože i sporije obnove. Njihov uticaj na boju kože je nedavno otkriće: gubitak elastičnosti stvara lokalne mikrotenzije i mikrofrakture koje narušavaju površinsku homogenost i tako smanjuju sposobnost kože da reflektuje svetlost, pa slojevi kože postaju neprozirni i gube sjaj. Glikacija prouzrokuje značajnu promenu boje dermisa i epidermisa koji postaje zagasitiji i sivkast. Zahvaljujući dejstvu protiv glikacije, kombuha povećava sjaj kože, transparentnost i bistrinu.

EKSPERTIZA O ZAŠTITI OD SUNCA: Preventivno delovanje protiv sivog tena

Svakodnevna efikasna zaštita protiv UVB i UVA zraka (SPF 25)

UVB zrake apsorbuje epidermis dok UVA zraci prodiru dublje u dermis utičući na boju kože: nastaje oksidativni stres melanocita koji prouzrokuje prekomerno stvaranje melanina tako podstičući razvoj pigmentnih obeležja. Laboratorije Vichy su otkrile da upravo taj proces menja tonove kože u sive pa koža gubi transparentnost.

IDEALIA BB LIGHT informativna cena:  2676.12 RSD*

IDEALIA BB MEDIUM informativna cena:  2676.12 RSD*

* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.

Comments