Većina nas kupuje milion različitih beauty proizvoda, bilo da su nam oni potrebni ili ne. Uglavnom nam nisu neophodni, već su više neka vrsta hira ili želje da nam recimo oči budu našminkane narandžastim senkama, dok sa druge strane, postoje oni proizvodi koji su zaista bitni, i za koje vredi izdvojiti veću sumu novca. Mi smo izdvojili devet neophodnih proizvoda za svaku osobu koja brine o sebi.

Karmin koji je skoro isti kao boja tvojih usana

Ovakav karmin je nešto što možeš da nosis svaki dan, uklapa se i uz potpuno našminkano lice, kao i uz ono sa minimumom šminke. Iako ćemo se svi složiti da su karmini različitih boja zabavni i da ih svi mi volimo, ipak je onaj koji odgovara boji tvojih usana znatno potrebniji.

2 11 Beauty proizvodi za koje nikada ne treba da žališ potrošen novac

Presa za kosu ili figaro

Većina nas nije oduševljena svojom prirodnom kosom, i uvek želimo da bude suprotno od onoga što nam je priroda podarila. Samim tim, jedna kvalitetna presa ili figaro, pomoći će ti da postigneš željenu frizuru za prilično kratak vremenski period, te je ovo nešto što je neophodno skoro svakoj devojci.

6 9 Beauty proizvodi za koje nikada ne treba da žališ potrošen novac

Šampon za suvo pranje kose

Šampon za suvo pranje kose nije nešto što bi trebalo često da koristiš, ali je idealan spasitelj za one dane kada jednostavno nemaš vremena da se pozabaviš svojom kosom.

8 8 Beauty proizvodi za koje nikada ne treba da žališ potrošen novac
Comments