Ljudi na našoj listi spadaju među najuspešnije, a definitivno vladaju modnom industrijom. Osim što su ove žene ali i muškarci poznati po svojim kreacijama, ono što primećujemo jeste da izgledaju sjajno i negovano uprkos godinama, pogotvo ako uzmemo u obzir da su mnogi od njih odvano na pragu osme decenije. Svoj dobar izgled duguju genetici, ali i pažljivo razrađenoj beauty rutini kojoj su verni godinama. Pa zašto ne bismo svi poslušali njihove savete kako do savršenog izgleda.

Vivijen Vestvud

Poznata kao velika buntovnica, ova genijalna žena radikalna je čak i kada je nega u pitanju. Jednom prilikom je izjavila da se ne tušira i ne kupa baš često, a umesto toga da se kupa svaki dan, ona jednom nedeljno napuni kadu toplom vodom, sipa aromatičnu so i satima uživa u kupci. Iako se ne kupa svaki dan, ujutru redovno pere svoj pazuh, a drugo pravilo kojeg se religiozno drži je maksimalno izbegavanje sunca.

Karl Lagerfeld

Dizajner je otkrio svoje beauty tajne, a to je da koristi šampaon za suvo pranje kose kao i to da mu se sviđa što takav šampon daje belu nijansu njegovoj kosi. Oko podneva kupa se u kupci od soli, dok ne praktikuje da se redovno tušira zbog toga što mu se zbog vlage uvija kosa, a to ne može da podnese i maksimalno ga nervira.

Comments