jennifer aniston make up 740x1024 Beauty saveti Jennifer Aniston

Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) je 11. februara ove godine proslavila svoj 42. rođendan. Zvezda sitkoma ”Prijatelji” (Friends) je već godinama unazad na listi najpoželjnijih žena sveta. Evo nekoliko saveta koje predlaže za svež i dobar izgled.

Šminka i nega lica:

Kada je u pitanju šminka, Dženifer voli minimalizam, pa se najradije odluči za prirodne tonove, i praktikuje nude ruž i braon maskaru. Izbegava pudere koji sadrže ulja. Ali najvažnija stvar u dobrom make up izgledu su lepo oblikovane obrve. Lice umiva dečijim sapunom.

Treninzi:

Holivudska zvezda ne provodi sate u teretani. Svoju figuru i vitalnost organizma održava dvadesetominutnim trčanjem i vežbama istezanja. Tri puta nedeljno praktikuje jogu zahvaljujući kojoj bolje funkcioniše.

Akcenat na najboljem:

“Istaknite ono što je najbolje na vama ” – savetuje Dženifer – ”bilo da su to noge, lepa ramena ili oči”. Poigrajte se sa odećom i šminkom i pokažite se u najboljem svetlu. Dženifer obožava džins i svesna je toga da joj dobro stoji pa ga često kombinuje sa majicama ili tunikama.

Voda:

Lepota dolazi iznutra. Kako negujete svoje telo spolja morate i iznutra, dakle zdrava ishrana i puno vode. Dženifer svaki dan pije po 12 čaša vode. Kampanji Smart Water je zaštitno lice.

Frizura:

Dženifer već 17 godina sarađuje sa istim modnim stilistom. Često je na crvenom tepihu viđamo sa puštenom kosom koja uvek deluje prirodno. Ne postoji jedna boja kao baza, već je to mešavina karamel i zlatnih nijansi. Sa druge strane Dženifer i voli konjski rep i praktikuje ga i na svojim premijerama. Povremeno skraćuje krajeve i koristi najosnovnije preparate za kosu, šampon i balzam.

U njenoj kozmetičkoj torbici ćete pronaći Chantecaille Future Skin podlogu, Dr Hauschka balsam za usne, Alterna White Truffle šampon i balzam.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s pen.

Comments