Barbara Palvin uvek izgleda fenomenalno. Zaista, mislim da ne postoji njena fotografija na internetu na kojoj ne deluje kao da “sija”, čak i onda kada ne nosi šminku, ide sa treninga ili se jednostavno ne trudi. Nešto u njenom izgledu uvek odaje osećaj svežine i čini se da je potpuno zadovoljna sobom, i da zna da se brine o sebi. Ipak, život top modela sigurno nije jednostavan, a konstantno savršen fizički izgled sigurno zahteva puno vežbanja i svakodnevnu beauty rutinu. U nastavku teksta pročitajte na koji način Barbara Palvin zapravo brine o svom fizičkom izgledu i mentalnom zdravlju, koji su njeni beauty saveti i šta je guilty pleasure koji sebi dopušta.

S obzirom na to da je modelingom počela da se bavi već sa trinaest godina, Barbara je danas, sa svojih 26 – iskusna u poslu i zna u čemu se najbolje oseća i izgleda. Njeni saveti su začuđujuće jednostavni, ali, kao što po njoj vidite, zaista uspevaju.

Za savršene fotografije – znajte kako izgledate na kameri

Kamera i osvetljenje mnogo utiču na naš izled. Važno je da prepoznate kako blic i ugao fotografisanja utiču na vas i po tome birate frizuru i šminku. Ukoliko vam je kosa kao Barbari svetlijih tonova, izbegavajte svetlo direktno upereno u nju kako ne bi izgledala prozirno, skoro kao da je na osvetljenom mestu nema. Što se tiče šminke, najveći trik je u dobroj nijanski pudera ili kremi za lice, koja će dati ujednačenost vašoj koži iz svih uglova.

Imitirajte trikove poznatih šminkera

Ok, možda nismo svi kao Barbara polovinu života proveli okruženi profesionalnim šminkerima, ali tu je internet i bezbroj behind the scenes videa, kao i makeup tutorijala od kojih možemo pokupiti neke trikove. Barbarin glavni trik je iscrtavanje broja 3 olovkom za konturing sa obe strane lica, tako da u jednom potezu kada izblenda ovu liniju – istovremeno naglasi jagodice, vilicu i vizuelno smanji izgled čela.

Natural look i ne previše šminke

Iako je odrasla pod studijskom rasvetom koja zahteva “težu” šminku, u svakodnevnom životu Barbara definitivno preferira prirodniji look. Kaže da ne razume makeup tutorijale u poslednje vreme, koji na fotografijama izgledaju dobro, ali u prirodi je toliko slojeva šminke na licu, da je to prosto veoma vidljivo i ne izgleda lepo. Pritom, teško pada i koži lica. Njen savet je da šminkom jednostavno naglasite one delove lica koje volite.

Comments