Često se pitate koja je funkcija hidratantnih sprejeva osim što šire u vazduhu prelepe, često cvetne arome i nagoveštavaju ljubav prema mirisima.

Mi smo se potrudili da pronađemo namene ovog spreja, a da to nije isključivo i samo titula fensi sastojka koji dolazi u lepom pakovanju i tečnom obliku.

Sprej u funkciji tonera

Ovaj sprej može biti divna podloga koju možete naneti i osim što ćete divno mirisati, on će takođe hidrirati vašu kožu i učiniti je mekšom.

Svakako da treba koristiti i hidratantne kreme, posebno kada je lice u pitanju, ali ne škodi da i sprej iskoristite tako što ćete svaki dan naliti po koju kap na svoju kožu. Bićete pune samopouzdanja i srećne, jer ste pronašle još jedan način da očarate svoju okolinu.

Pronašli smo novi fiksator šminke

Verujem da svaka devojka kada ful sređena napušta kuću razmišlja o postojanosti iste i pita se koliko vremena će stajati tako. Da se ne biste pribojavale razmazivanja i uništenog make-upa, mi vam predlažemo da prsnete malo spreja.

Naravno, oči moraju biti zatvorene, a ukoliko ste naprskale previše, utapkajte sunđerom ili sačekajte da se osuši, da ne biste došle u situaciju da se kapi spreja slivaju niz vaše lice.

157 Beauty škola: Hidratantni sprej i kako ga koristiti

Pravo osveženje

Ukoliko ste jedna od onih osoba koje čitav dan provode napolju i vaša šminka zahteva da bude prepravljana, onda obavezno sa sobom ponesite ovaj sprej.

U pravu ste, on će vam pomoći da lakše skinete puder kako biste nanele novi sloj, ali i da lepo skinete nepravilnosti i razmazanu šminku.

Da vam ulepša dan

Hidratantni sprej treba uvek držati u tašni kao samoodbranu od loših mirisa i ljudi koji ne vode računa o higijeni. Ukoliko se desi da u prostoriji bude zagušljivo, znate gde vam se nalazi ključno oruđe.

No, ako i vi sami osećate da vam treba osveženje, prsnite koji put i osetićete neverovatnu promenu u vazduhu.

Violeta Stojanović

Comments