Shvatila je da je biti neko drugi i maskirati se zabavno..ali ta zabava je kratkotrajna i bilo joj je bitnije da se prijatno oseća u svojoj koži. Za sada propagira prirodni izgled iako ne odbija šminku samo je sada koristi da naglasi prirodnu lepotu, a ne da menja svoje crte lica.

Bitno je da prihvatiš svoje telo pre nego što poželiš da ga menjaš

U srednjoj školi imala je veoma kovrdžavu kosu i tada je smatrala da to nije popularno. Silno je želela da ima ravnu kosu kao svoje drugarice.Trebalo je da prođe nekoliko godina da bi shvatila da joj je priroda dala kosu koja je u skladu sa njenim crtama lica. Sada se najsigurnije oseća kada joj se kosa prirodno osuši, dok je u mladosti želala da uradi trajno ispravljanje kose. Smatra da tinejdžerske godine nisu najpogodnije da donošenje presudnih odluka o fizičkom izgleda.

Frizura je najbolja kada je za nju potrebno minimalno vremena

Poslednjih dvadeset godina je farbala svoju kosu..omiljena joj je bila boja lavande, a to je podrazumevalo blajhanje, pa ljubičasti preliv…i to jednom mesečno. Naravno da je to znatno oštetilo njenu kosu pa je kao posledica usledilo farbanje. Zato je postala hair minimalist. Kosu suši prirodnim putem i jedino nanese ulje, a na farbanje je zaboravila. Smatra da je najbitnije da žena izgleda negovano a to podrazumeva zdravu kosu, kožu i nokte.

Comments