Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Biti u tridesetim, četrdesetim godinama je zapravo tako sjajno! Sada si odrasla i zrela, samosvesna i samouverena, preuzimaš stvari u svoje ruke, ne dozvoljavaš da svako upravlja tobom kako hoće i ne plašiš se ničega. I, ah, osećaš se tako dobro i… Nekako moćno! Sada već imaš ozbiljnu karijeru, a čak i da dalje tražiš sebe, uopšte te ne brine to da li ćeš uspeti i šta će ko reći – radiš onako kako ti želiš i osećaš, pa makar to značilo da si do sada promenila nekoliko zanimanja i da to isto planiraš da radiš i u narednom periodu. Možda si pronašla gospodina Pravog, možda imaš i decu, a možda i dalje uživaš u životu poput Samante Džouns. I da, nije ti bitno šta je to “pravilno” i “normalno”. Ti pratiš sebe i to je nešto najvažnije i najbolje što godine mogu da ti donesu.

Ipak, ono što i nije tako sjajno u vezi sa starenjem (da, moram da upotrebim tu reč na “s”) jeste to što jednostavno gubimo svoj sjaj. Polako, ali sigurno. I to se najpre vidi na našoj koži kojoj smo posvetile toliko pažnje i nege! Ne, nisi pogrešila i ne, nije bilo uzalud, ali sve je to stvar prirodnog procesa. Oko četrdesete godine naša koža se opušta, gubi svoj sjaj i volumen, nije više tako čvrsta, a njene konture se menjaju. U tom slučaju, ako želiš da zadržiš mladalački izgled i svežinu što je duže moguće, prirodno je da ti na pamet pada lifting. I nama takođe! Ali, s obzirom na to da smo nekako naučene kroz sve ovo vreme da prirodna nega uvek najviše prija našoj koži, morale smo da se zapitamo da li u tom slučaju prirodni lifting može da bude podjednako efikasan kao tretmani estetske hirurgije?

Možda će te ovo iznenaditi ali odgovor je potvrdan. Samo je bitno da imaš pravo “beauty oružje”, a nakon detaljnog istraživanja ali i testiranja, otkrile smo da je to Caudalie Resveratrol linija proizvoda koja efikasno, a opet prirodno, omogućava tvojoj koži prirodni lifting.

Beauty Talks Da li prirodni lifting može da bude efikasan Kako da tvoja koža bude čvrsta i sjajna uprkos godinama

Editors choice