Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sa toliko mnogo različitih boja ajlajnera koje možemo kupiti, nekako se u većini sučajeva ipak odlučujemo za crnu boju. Međutim, efekat koji možemo postići ukoliko samo malo iskoračimo iz okvira na koji smo navikli, može nas naterati da crni ajlajner zaboravimo zauvek. Crna boja je svakako najbolji izbor ukoliko tek počinjete da koristite ovaj proizvod. To je sigurna opcija koja odgovara svakoj boji očiju.

Međutim, od ostalih mnogobrojnih boja koje možemo naći u prodaji, izdvajamo one najupečatljivije o čijoj kupovini bi svakako trebalo da razmislite.

Braon

Ukoliko ste navikli na crnu, ali rado biste probali i neku novu boju, odlučite se za braon. Vodite računa o odgovarajućoj nijansi i ovu boju možete uklopiti uz svaku boju očiju.

pomada 6 Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Zlatna

Zlatna boja je savršena za dame sa tamnijim tenom. On dodaje tek toliko glamura i sjaja vašoj šminki, da možete nositi samo njega na očima, ali takođe će dobro izgledati i u kombinaciji sa braon senkom.

hbz beauty AlexandreHerchcovitch 021512 xln Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Zelena

Ukoliko pri pomisli zelene boje na licu već pravite grimase i mislite da to nikako neće dobro izgledati, podsećamo vas da postoji toliko različitih nijansi zelene. Najbolje pristaje uz smeđu boju očiju.

09sig8xg Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Bela

Nijedan proizvod za šminkanje neće vas pre učiniti budnom, čak ni korektor, koliko bela olovka za oči. Samo malo ovog proizvoda u uglu oka i ispod obrva učiniće čudo sa vašim umornim očima.

jsn0kerv Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Plava

Ova boja već ne stoji dobro uz svaku boju oka. Svakako preporučujemo da probate, pa procenite sami da li izgleda dobro ili loše na vama. Savetujemo vam da ovu boju nanosite u tankoj liniji, da ne bi izgledalo napadno.

whnxcr6i Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Srebrna

Poput zlatne, daje dozu glamura vašem izgledu, a poput bele otvara vaše oko i čini da izgledate odmorno. Slaže se uz braon, plavu, zelenu i mnoge druge boje senki za oči te je izuzetno pogodna boja za kombinovanje.

kvvcztmn Beauty trend: Probaj ajlajnere u boji

Lenka Gatić

Editors choice