Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Posle perioda iznenadnog snega, puno kiše i groznog raspoloženja, napokon možemo da primetimo znake proleća. Kako to uglavnom ide, već sa prvim zracima sunca, hitamo da spakujemo sve svoje džempere, jakne, čizme, a ushićeno punimo police prolećnim haljinicama, suknjama i jaknicama. Međutim, ne zavaravaj se, dobro obrati pažnju na prognozu.

Očito je da još neko vreme nećemo prošetati u prolećnoj odeći, a do tada imamo vremena da eksperimentišemo sa svojom frizurom i šminkom. U nastavku ti otkrivamo nekoliko beauty trendova koje ćeš želeti da isprobaš ovog proleća.

Spolja isfenirani krajevi

Ništa ne defininše jednu eru kao frizura. Poznata fizura 60-ih, koju je nosila još Jackie O,  remodelovana je 90-ih i postala je omiljeni hairstyle mnogih poznatih ličnosti. Na Kim Kardashian, Rihanni, Hailey Bieber ili Camili Coelho, ovo je frizura koju jako puno viđamo u poslednje vreme i moramo priznati da je neodoljiva. Ova frizura pogodna je za sve tipove kose, a neverovatno je simpatična i sexy. Vrlo lako je možeš napraviti sama kod kuće, jer ti je potrebna samo pegla za kosu, sa kojom ćeš blago uviti krajeve.

Mint senka

Mint senka je sjajan način da osvežiš lice i vizuelno “otvoriš” svoje oči. Smirujuća nijansa odgovaraće ti nezavisno od boje kose ili tena. Ovu senku u nežnoj nijansi nanesi lepršavom četkicom kako bi postigla wow efekat, ali ne preteruj sa senkom kako bi postigla jednostavan, lagan i neopterećujuć izgled.

View this post on Instagram

#lilycollins

A post shared by Lily X Audrey (@lilyxaudrey) on

Editors choice