Posle perioda iznenadnog snega, puno kiše i groznog raspoloženja, napokon možemo da primetimo znake proleća. Kako to uglavnom ide, već sa prvim zracima sunca, hitamo da spakujemo sve svoje džempere, jakne, čizme, a ushićeno punimo police prolećnim haljinicama, suknjama i jaknicama. Međutim, ne zavaravaj se, dobro obrati pažnju na prognozu.

Očito je da još neko vreme nećemo prošetati u prolećnoj odeći, a do tada imamo vremena da eksperimentišemo sa svojom frizurom i šminkom. U nastavku ti otkrivamo nekoliko beauty trendova koje ćeš želeti da isprobaš ovog proleća.

Spolja isfenirani krajevi

Ništa ne defininše jednu eru kao frizura. Poznata fizura 60-ih, koju je nosila još Jackie O,  remodelovana je 90-ih i postala je omiljeni hairstyle mnogih poznatih ličnosti. Na Kim Kardashian, Rihanni, Hailey Bieber ili Camili Coelho, ovo je frizura koju jako puno viđamo u poslednje vreme i moramo priznati da je neodoljiva. Ova frizura pogodna je za sve tipove kose, a neverovatno je simpatična i sexy. Vrlo lako je možeš napraviti sama kod kuće, jer ti je potrebna samo pegla za kosu, sa kojom ćeš blago uviti krajeve.

Mint senka

Mint senka je sjajan način da osvežiš lice i vizuelno “otvoriš” svoje oči. Smirujuća nijansa odgovaraće ti nezavisno od boje kose ili tena. Ovu senku u nežnoj nijansi nanesi lepršavom četkicom kako bi postigla wow efekat, ali ne preteruj sa senkom kako bi postigla jednostavan, lagan i neopterećujuć izgled.

Comments