Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Sinoćnu dodelu Oskara pored elegantnih haljina koje potpisuju poznate modne kuće, obeležili su i beauty trendovi koji će biti veliki hit ove godine.

Na prvom mestu to su lokne prebačene na jednu stranu ramena za koje se odlučila manekenka Kejt Mos. Meki talasi doprineli su romantičnom izgledu. Za ovakvu frizuru odlučile su se i Sandra Bulok, Džesika Bil i Dženifer Garner.

1 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Akcenat je na trepavicama. Pored celog make-upa i frizure, one su se odlučile da trepavice budu upečatljive. Prirodan izgled, besprekorna podloga šminke i maskara kao poseban pečat izgledu. Tako je izgledala i dobitnica Oskara, Kejt Blanšet. Ovom beauty trendu nisu odolele ni En Hatavej, Ejmi Adams i Sara Polson.

22 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Vetar u kosi je trend koji često vidimo na crvenom tepihu. Ove godine na Oskaru je takođe bio prisutan. Jedna od predstavnica trenda je Dženifer Lorens. Kosa puna volumena prebačena je što više pozadi kako bi toaleta došla do izražaja. Slično su izgledale Naomi Vots i Krisi Tajgen.

333 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Boja kose koja je dovoljna da biste bili u trendu. One su promenile boju kose specijalno za ovu priliku. To su Džulija Roberts kao plavuša i Margot Robi kao brineta.

44 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Smokey eyes na najlepšim damama Holivuda. Ovaj trend ne planira da izađe iz mode. Jedne od najboljih predstavnica ovog trenda na dodeli Oskara su Anđelina Džoli, Penelope Kruz i Olga Kirilenko.

555 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Za zavodljiv pogled morate da ima “mačkaste” oči, a ajlajner ovde igra glavnu ulogu. Na crvenom tepihu ovoga puta zavodile su Olivija Vajld i Šarliz Teron.

66 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Pink ruž na usnama je idealan za notu ženstvenosti u vašem izgledu. Mlada Oskarovka Lupita Niongo jedna je od njih koja je zadivila svojim izgledom. Ovu nijansu ruža izabrale su i Kristen Bel i Ana Kendrik.

77 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Polupodignuta kosa je novi trend koji će tek biti viđen na mnogim svečanostima. Najbolje su ga ponele Ema Votson i Keri Vošington.

88 Beauty trendovi: Oskar 2014.

Koji trend je vaš favorit?


Dragana Katić 

Editors choice