Čuveni australijski kozmetički brend zasnovan na botaničkim i tehnološkim supstancama dokazanog dejstva, stigao je u parfimeriju “Metropoliten” u Beogradu.

1123 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Zalažemo se da se naše formulacije upotrebljavaju kao deo izblansiranog životnog stila, koji uključuje zdravu dijetu, razumnu količinu vežbanja, umeren unos crnog vina, i regularno konzumiranje stimulativne literature.

Ovako govori brend koji je kao retko koji drugi povezan sa umetnošću: performansom, literaturom i, posebno, dizajnom. Lepota je univerzalna.

Prvoklasna kozmetika za negu kože i kose stiže nam iz Melburna. Aesop je osnovan pre četvrt veka, 1987, i obraća se inteligneciji i probirljivosti svojih kupaca.

298 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Fito+Tehno

Svaka formula sadrži najfinije sastojke biljnog porekla, uz tehnološke elemente i, posebno, antioksidanse kao važan sastojak Aesop kozmetike. Aesop koristi samo one sastojke – prirodne ili tehnološke, čija je delotvornost naučno dokazana.

Linija na bazi semena peršuna postala je legendarna i jedan od zaštitnih znakova brenda.

388 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Peršun

U potrazi za efikasnim načinom da se koži isporuče vitamini i antioksidansi, Aesop je u svaki proizvod ove linije inkorporirao koncentrat ekstrakta peršunovog semena, sastojka sa značajnim antibakterijskim antioksidativnim, zaštitinim i regenerativnim dejstvom na kožu, uz antiinflamatorno i umirujuće ulje kamilice, ekstrakt zelenog čaja, masne kiseline iz šipka, noćurka, semena grožđa i borovnice. Linija je namenjena jačanju imuniteta kože, njenoj obnovi, sprečavanju upala, ili rešavanju posebnih problema poput akni, ekcema, rozacee.

Uz to, proizvodi ove linije imaju visoke kozmetičke vrednosti, formule su brzoupijajuće, prekrasnog mirisa i traga na koži.

470 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Jet Set paket

Aesop preparati nose ime glavnog sastojka, pa osim peršuna, imamo i kreme na bazi mandarine, žalfije, gorke pomorandže, kamilice, noćurka, čajnog drveta… u preparatima za negu svih tipova kože, kosu i telo. Poznati su i njihovi mini paketi sa putnim pakovanjima kozmetike, a u Metropolitenu možete naći Jet Set komplet preparata za negu lica, tela i kose, kompletna nega za put.

566 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Dizajn

Aesop je jedinstven po svojoj naklonosti ka lepim umetnostima i, posebno, dizajnu.

Briga o dizajnu ogleda se i u pakovanjima, nalepnicama, kutijama za poklone – “Verujemo da dobar dizajn može da ulepša život” – kažu.

Prisutan u preko pedeset brendiranih prodavnica koje su arhitekti dizajnirali minimalstički, u Aesop duhu, i u najboljim robnim kućama Njujorka, Pariza, Londona, Tokija… Aesop prodavnice širom sveta malo su čudo dizajna, brend sarađuje sa talentovanim dizajnerima i arhitektama, a Metropoliten je ponosan što je odabran da bude deo te zajednice.

645 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Umetnost

Na svakoj bočici i teglici Aesop kozmetike, uz sastav naći ćete i citat nekog književnika.

“Posebno poštujemo one koji pevaju, pišu, kuvaju ili se izražavaju na neki drugi, kreativan način. S entuzijazmom ohrabrujemo one koji obraćaju pažnju na dizajn svih stvari, velikih i malih.”

Aesop ima redovnu saradnju sa mnogim modernim umetnicima.

Ovde možete pogledati i performans koji je u saradnji sa Aesopom izvela umetnica Lusi Mekre koja je svoje obrazovanje iz oblasti klasičnog baleta i unutrašnjeg dizajna spojila u Body Architect projekat istraživanja promena koje tehnologija može da proizvede na telu. Performans za Aesop izveden je u jednoj staroj amsterdamskoj crkvi. Ostavlja bez daha.

Aesop se prodaje u veoma malom broju selektivnih parfimerija u svetu. Jedna od njih (i jedina u Srbiji) je parfimerija “Metropoliten”.

Pogledajte kako su naše beauty-blogerke isprobavale Aesop prilikom promocije u “Metropolitenu”.

732 Beauty trendovi: Stigao je Aesop

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd.

Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike: www.metropoliten.rs.

Comments